sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kauppahalli Mercat de la Boqueria ja piknik on hyvä yhdistelmä!


Aivan hotellimme lähellä, Ramblalla, oli kauppahalli Mercat de la Boqueria. Se oli oikein hyvä paikka kerätä piknik-eväitä.Ihania, makeita viikunoita ja kirsikoita.
Kauppahallista sai kiitettävän hyvin myös erikoisempia ruhonosia ja sisäelimiä, myös aivoja. 

Suht komea entteri!
   
Monenmoisia sieniä. Mereneläviä löytyi jos minkälaista. 


 
Herkkujenkeruun jälkeen metroilimme Labyrinttipuistoon kuullaksemme, ettei sinne sovi mennä eväiden kanssa. Jep! Sisäänkäynnin ulkopuolella oli järjestetty pöytiäkin ruokailua varten, joskin me levitimme piknikpyyhkeemme puun varjoon parkkipaikan lähelle.  

Kaikki kauppahallista ostamamme ruuat olivat oikein makuumme, paitsi rapsakat kalapalat "cortezas de baccalao" oli meille huti. Erityisesti pidimme paikallisesta juustosta, ilmakuivatusta kinkusta ja lapsuusmuistoja kirvoittaneesta tonnikalapizzasta.
 Myös cava maistui!
Piknik-eväiden voimin lähdimme ratkaisemaan labyrintin arvoitusta. Aikamme 30 asteen helteessä käytäviä pyörittyämme päätimme ottaa uutta kulmaa asiaan.

Hetken labyrinttiä ylävinkkelistä katsottuaan poikamme kertoi ratkaisseensa tien keskustaan. Ja tästä kului varmaan vain minuutti, kun iloinen poika hihkui sisko kannoillaan löytäneensä tien keskelle. Pojasta polvi paranee, vai miten se nyt meni. 

7 kommenttia:

 1. Oih mikä matkakaipuu tulee näistä ihanista kuvista!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat taas! La Boqueria on kyllä jokaisen Barcelonaan matkaavan foodien must-kohde;D
  Ja herkullisen näköiset pikniksapuskat!

  VastaaPoista
 3. Kauppahallehin ja toreihin on kyllä aina pakko käydä tutustumassa! Piknik eväistä päätelle kauppahalli reissu kannatti :D.

  VastaaPoista
 4. Yhdyn kuoroon "ihana-lukea-näitä-Barcelona-postauksia-tulee-viime-kesän-ihanat-muistot-mieleen"... :) Barcelona on ihan mahtava paikka: kaupunkia, rantaa ja vuoristoakin (itse käväisin Montserratilla kiipeilemässä). Ja merenelävien ystävän ruokaparatiisi!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa jos kuvat miellyttävät!

  Hayley: Mekin pidimme juurikin Barcelonan monipuolisuudesta. Tajusimme loman jälkeen, että nautaa ei tullut syötyä koko viikkona. Vähemmän sitä oli kai tarjollakaan, ainakaan peruspihvejä lukuunottamatta. Hyvin pärjäsi ilmankin ;).
  Tiesitkö muuten että profiilikuvasi lemmikki-kukat kelpaavat myös syötäväksi?

  VastaaPoista
 6. Hah, eipä ole tullut lemmikkejä vielä maisteltua, vaikka orvokkeja ja apiloita on jo tullut pisteltyä poskeen. Hyvä tietää, että suloiset lemmikitkin sopivat sitten vaikka kakun koristeeksi! Tänä kesänähän kaikki syövät kukkia ja villirehuja...

  VastaaPoista
 7. WOW :O Tosi upeita kuvia!!!!!!
  Blogisi inspiroi meitä kokeilemaan kaikkea uutta ja jännittävää :OOO Olemme saaneet kokea hienoja hetkiä katsellen kuviasi!!!!!!!! Kiitos kiitos kiitos ja vielä kerran kiitos! Jatka samaan malliin!!!! Oi kiitos!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin