maanantai 11. kesäkuuta 2012

Voititko liput? Entä SopivaShopin ihanuuksia?


Taste of Helsinki liput on nyt arvottu. Onnekkaat lippupaketin saajat ovat nimimerkit Salla "Aito-Farang-Smör. Tää setti olis paras." ja Riina "Juuri-Demo-smör". Neitokaiset lienevät molemmat sitä mieltä että lyhyestä virsi kaunis ja/tai yksinkertainen on parasta. Näin ilmeisesti tuumasi Random.org:kin onnettarena toimiessaan.

Ilmoitattehan osoitteeseen pastapaa[at]gmail.com koko nimenne sekä ajankohdan, jolloin haluatte Taste of Helsinkiin palkintolipuillanne mennä? Kattaukset ovat klo 12:00-16:00 (to, pe, la, su) ja klo 17:30-21:30 (to, pe, la). Lähetämme teille paluuspostissa lippujen lunastusohjeet. Jos keskiviikkoon puoleenpäivään mennessä mitään ei ole kuulunut, liput arvotaan uudestaan. 

Me ajattelimme osallistua koko perheen voimin sekä torstaina että perjantaina, jotta saamme mahdollisimman monta makua irti häppeningistä! Murun ibericopossun bavette on alkanut houkuttelemaan kovasti, samoin Toscaninin parsatäytteiset raviolit. Ja, ja, ja...!

SopivaShopin ihanuudet on arvottu jo toistamiseen ja toivoisimme kovasti löytävämme maruskan. Ilmoittauduthan meille samaten keskiviikkoiltaan mennessä tai arvomme setin taas uudestaan. 


1 kommentti:

  1. kaksi voittajaa on jo löydetty, yhtä Taste of Helsinki voittajaa vielä odotellaan.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin