tiistai 12. kesäkuuta 2012

Mitä ruokabloggaaja väijyi blogipiknikillä?

Tänä vuonna ruokabloggaajien piknik vietettiin Kädenvääntöä-blogin Pitkän kauniissa, uudessa kodissa. Piknikin piti tapahtua ulkona viltillä, mutta säänsäätäjät romuttivat suunnitelmamme. Tiesin, ettei ilta voi mennä kauhean huonosti, sillä eka ensimmäinen ihminen jonka metrotunnelista noustessani näin oli Miika Nousiainen. Hän ei valitettavasti tullut kanssa piknikoimaan, mutta paikalla olivat edustavasti  Sorsanpaistajat, MonkeyFood, Liemessä, Hannan Soppa , Hayley's Cuisine, Kokit ja Potit, Peruspöperöä, Herkun ja Koukun Jytis ja tietysti Pitkä
Meidän piti mennä paikalle koko perhe, mutta vatsatautipöpönpirulaiset päättivät toisin. Vein sitten itsekseni  tarjolle mesiangervolla ylevöitettyä raparperipiirakkaa ja kevään parsahittipiirakkaa. Herkkuja notkuvalta pöydältä löytyi myös pari muuta raparperi-ihanuutta Jennin ja Sorsanpaistajien tapaan, villiyrttikeittoa Hannan tyyliin sekä hodareita Pitkän malliin. Oli Itävallasta roudattua rosepippurisuklaata, ihan älyttömän hyviä espanjalaisia mustikoita, mansikoita, Merin pekonikeksejä ja Jytiksen coleslawta. Oli juustoja, leipiä ja porkkanoita. Ainakin.
Tämän vuoden piknikiä sponssasivat Koff, Pirkka ja Vataja, joten kiitokset noihin suuntiin juomista, suklaalevyistä ja näteistä kertiksistä sekä nakeista ja possunuijista. Jutustelun ja mussuttelun lisäksi saimme nauttia myös eläväisestä musiikista Anggi B.n porukan muodossa. Kyllä meidän kelpasi. 

Olipa ilo nähdä taas tuttuja ja muutamia uusiakin kasvoja! Isot kiitokset tapaamista järkänneille Hannalle ja Pitkälle! 
 Kuvassa soittajapoikia, valokuvaaja/bloggaaja ja väijyvä ruokabloggaaja...
...joka todistettavasti maistoi leipomaani piirakkaa. Tai kumminskin aikoi. 

6 kommenttia:

 1. Hyvä tuo loppukuva! :)

  Oli kiva nähdä ja toivottavasti taas joskus pian nähdään uudestaan!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näyttää ihanalta kaikki! Mä olin niin hirveessä (vatsa)taudissa, etten jaksanut ees ilmoittaa etten pääse. Ehkä ens vuonna sit. :)

  VastaaPoista
 3. Virpi ja Campis: Pyysin väijyjätltä luvan kuvan julkaisemiseen ja pienellä pehmityksellä se heltisi ;).

  Virpi niin oli kiva nähdä. Minusta on mukava että teitä kaukaisiakin näkee silloin tällöin täällä etelänkemuissa, vaikka teillä on niin kovin maukkaat omatkin jutut. Nyt ei Jukan kanssa pystytä kesäisiin rientoihin siellä Oulussa, mutta ehkä joskus taas.

  Veera: Yllättävän rauhalliset kemut oli tällä kertaa, vaikka oli ilmaista oluttakin ;). Kivaa oli silti! Olisi ollut toki ihana nähdä sinua (teitäkin) mutta ensi kerralla sitten! Onhan pöpö jo voitettu?

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva nähdä taas! Ja syödä. Ja juoda. Ah :)

  VastaaPoista
 5. Jytis: Olis kyllä ollut pikkusen toisenlainen meininki mulla jos niitä Angry Birds synttäreitä ei olisi ollut odottamassa nurkan takana. Seura kyllä tempasi mukaansa, kiitos :)!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin