Syksy. Sadonkorjuu. Ihanaa!
Lihan kera värikylläistä juuressosetta, ohjeistajana Italialaiset mestarit. Ihanaa!
JUURESSOSE
5-6:lle lisäkkeeksi
600 g porkkanoita
600 g juuriselleriä
200 g perunoita
suolaa
mustapippuria
muskottipähkinää
60 g suolatonta voita
suolaa
Kuori ja pilko juurekset ja perunat. Laita ne miedosti suolattuun, kiehuvaan veteen. Keitä kunnes ovat pehmeitä, noin puoli tuntia. Poista liedeltä ja valuta.
Muhenna kasvikset survimella. Me halusimme jättää soseen karkeaksi, mutta sileään lopputulokseen pääset tehosekoittimessa pyöräyttämällä. Lisää muskottipähkinä, voi ja tarvittaessa suolaa. Tarjoile kuumana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat