keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

BFF syntymäpäivä

"Mä haluan pitää mieluummin sellaset erilaiset synttärit", totesi vielä 8-vuotias tyttäremme kun kerroin hänelle vaihtoehdoksi vain muutaman kaverin kanssa vietetyn päivän. "Ne on sit BFF-synttärit!" hän hihkui vielä. Isälle piti selostaa että se meinaa niinku Best Friends Forever - Parhaat Ystävät Ikuisesti. Sitten tytsy alkoi suunnitella mitä synttäreillä tehtäisiin. "Ensin voitais mennä Luonnontieteelliseen museoon ja sit johonkin ihanaan kahvilaan. Sit tultais kotiin ja syötäis pasta carbonaraa. Jooko äiti jooko?! Ja sit tytöt jäis meille yöks ja aamulla olis lettuaamupala." Näin tapahtui. 

Matkaan lähdettiin heti koulun jälkeen, joten tein automatkalle tyttärellemme ja hänen kutsumilleen kahdelle ystävälle patonkivälipalan viinirypäleillä ja pillimehulla. 
Luonnontieteellisessä plikat kiertelivät keskenään minun lukiessa kirjaa kahviossa. Museon aulasta voi ottaa mukaansa kivan tehtävälehtisen, jota tytöt halusivat täyttää eläinten ihastelun lomassa. 

Syntymäpäivämakeat nautittiin sympaattisessa Kuppi & Muffinissa. Kauniit ja makeat muffinit sekä vastapuristetut mehut ja smoothie maistuivat koko sakille. 

 Tokaluokkalaiset olivat olevinaan hiukan isoja ja ovat kuitenkin vielä niin pieniä.

Kotonamme pastan jälkeen pimut löffäilivät yhdessä kasassa sohvalla ja painuivat myöhemmin yläkertaan oven taa puuhamaan omiaan. Nukahtaminen siskonpetiin onnistui vasta pitkän pulinan ja kikatuksen jälkeen. 
Lettuaamupala paistettiin poikkeuksellisesti sydänpannulla. BFF-synttärit päättyivät uloskirmaamiseen. "Nää oli parhaat synttärit ikinä!" huusi pimu mennessään. Ja helpoimmat, huokasivat vanhemmat.

2 kommenttia:

  1. Kyllä mullekin tällaiset kekkerit kelpaisivat! ;]
    Ihanaa, että sankari itse innostui esim. kahvilassa käymisestä - se on kuitenkin jo vähä sellaista "isojen tyttöjen" hommaa.

    Luuletko, että tämä konsepti menee läpi ensi vuonnakin ja äänekkäistä 10 lapsen kaverisynttäreistä on päästy yli? ;p

    VastaaPoista
  2. Mulla on aika vahvakin veikkaus siitä että tämä olisi vahva vaihtoehto ensi vuodenkin synttäreille. Isovelikin pyysi itselleen samantyyppisiä juhlia.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin