torstai 21. huhtikuuta 2016

Loistoburgeria Washingtonissa

Washingtonin reisulla päädyin  Burger Tap & Shake nimiseen pikaruokaravintolaan, ihan pelkästään nimen perusteella ja toisaalta hain pikaista ruokapaikkaa. Burgerit, ja vielä hyvät sellaiset ovat lähellä makusydäntäni. Amerikastahan sitä saa. 
Ulkoa BTS näytti ihan peruspikahampparipaikalta. 
 Sisällä oli äänekäs puheensorina ja tyytyväinen ruuanmässytys.

Mutta se ruoka! Huh, heti menua tutkiskellessa tuli vesi kielelle ja elämys oli taattu kun sain hampparin käteen. Avauskuvana ollut annos on tässä yläpuolella puoliksi syötynä. Annos on nimeltään Big Daddy ja se pitää sisällään savupekonia, sinihomejuustoa, herkkusieniä ja maustekastiketta. Pekonit olivat ronskeina paloina, kuten avauskuvan tarjottimella näkyy. Salaattia tai muita kevennyksiä ei ole mukana. Tässä oli ainekset kohdallaan ja todellakin nimensä veroinen setti. Kaverina ranskalaisia "kevittämässä" elämystä. 

Tuon Big Daddyn innoittamana menin paikkaan vielä toisenakin päivänä. Sillä kerta otin Apache Sweat Logdge burgerin, jossa oli vihreää chiliä, mustapippurijuustoa, savustettua sipulia ja tulista soosia. Taas kerran hienot ja ronskit maut, tosin jäi kakkoseksi Big Daddyn jälkeen minun mielestä. Tässä annoksessa oli bataattitikkuja ranskalaisten sijaan.

Burgerit maksoivat $8, joten aika kohtuu hinta näin hyvästä burgerista. Ranskalaiset / bataattitikut oli $3 päälle. Vasta jälkikäteen tajusin että Shakes osuudessa olisi ollut jopa alkoholipitoisia, vodkaan tai muihin alkoholeihin pohjautuvia pirtelöitä. Niitä olisi pitänyt maistaa. Suosittelen BTS:ää kaikille hyvien burgereiden ystäville.

Burger Tap & Shake
2200 Pennsylvania Ave, N.W., Washington, DC 20037
(Foggy Bottom Metro aseman lähellä)


BTS:n naapurissa sijaitsi saman konsernin District Commons. Kävin sen baarissa G&T:llä eräänä iltana. Paikka oli ruokasalin puolelta tulloin täynnä, joten palasin syömään toisena iltana. Otin pelkän pääruuan:  villiriisiä, bataattia sekä ankan rintaa. Villiriisi ja bataattikuutiot oli todella kiva lisäke, jota voisi tehdä vaikka kotonakin.

Tässä kaikki tällä erää Washingtonista. Täältä löydät aiemmat Washingtonin postaukset:

Ne on tietysti lisätty myös blogimme MATKAT-välilehdelle

2 kommenttia:

 1. Kuvittelin laittaneeni tänne kommentin, muttei sitä löydykään mistään...? Halusin siis kysellä Tokiosta ja hintatasosta sekä Vietnamista matkakohteina, kun käsittääkseni olette käyneet molemmissa?

  VastaaPoista
 2. Mihin lie kommentti kadonnut. Kiva kun laitoit uuden.

  Tokiosta on aikaa aika paljon, olisiko kuusi vuotta kun oltiin perheenä. Jukka on ollut työmatkalla sen jälkeenkin. Tokiosta puhuttiin hurjan hintaisena, mutta emme me ainakaan kokeneet niin. Kyllähän siellä luksuspaikoissa rahaa saisi menemään, mutta metro toimi hienosti ja erihintaista ruokaa löytyi vaikka miten. Tosi hyvä fiilis jäi koko kaupungista ja haluamme ehdottomasti joskus takaisin.

  Vietnam on meidän suuri rakkautemme. Olemme olleet nyt parin vuoden sisään siellä 3 kertaa, lähinnä Saigonissa mutta myös Mui Nessa ja Vung Taussa. Paikanpäällä rahaa ei saa kulumaan juuri millään, varsinkin jos haluaa / uskaltaa syödä myös katuruokaa. Joka on aivan loistavaa!

  Täältä MATKAT välisivulta löytyy juttuja reissuista kootusti linkkeineen. http://sillasipuli.blogspot.fi/p/blog-page.html

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin