tiistai 13. syyskuuta 2016

La Tabla, Tallinna

La Tabla pelasti meidät Tallinnan reissulla, kun ennen laivaan ajoa ruokapaikaksi uumoiltu ravintola ei ollutkaan auki. Hurautimme sitten Telliskiven alueelle ja tuumailimme että kyllä siellä joku paikka auki on. Pysäköimme La Tablan eteen ja sinne sitten lopulta päädyimme syömään. 
Istahdimme terassille auringonpaisteeseen nautiskelemaan, mutta pitihän sisällekin toki kurkistaa. Ihanan värikäs ja rento sisustus sai hymyn huulille. 
La Tabla tarjoaa latinalaisamerikkalaista ruokaa. Maissitortillat tehdään ravintolassa alusta asti itse. 

Otimme pikkunälkäisinä quesadillat ja tortillat. Dipit olivat tuoreen ja raikkaan makuisia. Juustossa ei oltu säästelty. Lihat oli maustettu hyvin ja ne olivat meheviä. 

Lapset natustivat tyytyväisinä kananugetteja ja ranskiksia pillittäen vadelma-banaanismoothiet mainioista kansilaseista. 
Lasku viideltä oli maltilliset 50 euroa, josta juomat  lohkaisivat 18 euroa. Cuba libre-drinkistä laskutettiin vain 5 euroa, joten tämä voisi olla myös kiva drinksuttelupaikka aikuisporukalla syöden jotain pientä keralla. Nettisivuja ei löydy muulla kielellä kuin eestiksi, mutta googletranslaattori hoitaa homman tarpeeksi selkeästi.  
La Tablaan voisi hyvinkin mennä uudestaan isomman nälän ja janon kanssa!
Telliskiven alue on muutenkin tosi mielenkiintoinen rosoisuudessaan. Aiemmat ruokakokemuksemme Telliskiven huudeilta löytyvät täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin