perjantai 18. huhtikuuta 2014

Grillattu siika ja fenkoli

Kalaruoka ei paljon helpommaksi voi mennä. 

Laita perattuun kalaan sisälle makuaineita, meillä sitruuna, suolaa ja sitruunaruohoa. Viillä kalan pinta, ja öljyä se rapsakoittamistarkoituksissa. Öljyä myös ronskisti paloitellut fenkolit. Laita sitten kaikki halsteriin ja grilliin. Meidän puugrillissä halsteri viipyi kymmenisen minuuttia. Lautasella vielä suolaa fenkoleille ja lounas on valmis. 

Hyvää ruokahalua!

5 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Ihanan yksinkertainen ohje, lopputulos näyttää mahtavalta! Niin kai se parhaiden herkkujen kanssa onkin. Hyvää pääsiästä teille!

Jatta kirjoitti...

Yksi parhaista tavoista valmistaa siikaa, tai miksipä ei muitakin kaloja kokonaisena. Kesäruokaa parhaimmillaan :)

Merituuli kirjoitti...

Yksinkertaisesta ohjeesta unohtui mainita, että kalan ollessa suomustettu myös rapsakat nahat napsittiin napaan.

Hyvää pääsiäistä teillekin Campis!

Jatta kyllä! Aurinko ja grilli sopivat hirmu hyvin yhteen, joskin kyllä talvipakkanenkin ja grilli.

Jael kirjoitti...

Mikään ei kyllä voita grillattua kalaa:) Hyvää pääsiäistä teidän poppoolle!

Merituuli kirjoitti...

Kyllä se vaan on ihan hullun hyvää!
Hyvää pääsiäistä sinullekin Jael!

Blog Widget by LinkWithin