tiistai 29. huhtikuuta 2014

Fenkolikastike jäi mieleen

 
Pärryytin tässä yksi päivä lyhyen työpäivän päätteeksi Mustion Linnan Linnankrouviin lounaalle. Retki on jokavuotinen moottoripyörälounaani -nyt jo järjestyksessään toinen. 
Sivuilleni vilkuilematta valitsin päivän lounasmenun.

Ihan ensiksi sain pöytään oikein hyviä, Mustion myllyssä jauhetuista jauhoista tehtyjä leipiä. 
 
Alkupalasalaatti oli todella tasapainoinen kokonaisuus Kirakan tilan kalkkunan kivipiiraa, marinoitua punasipulia ja salaattia sekä pistaasipähkinöitä. 
Pääruuassa ihastutti friteeratun kampelan ohuen rapsakka pinta, fenkolinen kastike ja kurkkuhelmet. Pääruualle toivoin 6 cl:n kaatoa rieslingiä, jota sainkin Markus Molitorin viinitilalta. 
Mantelipiiras vaniljajäätelöllä oli suht perusjuttu, joskin pidin kovasti jätskin päällä olevasta kuivatusta mustaherukasta. 

Koko lounaan hinnaksi tuli 33 euroa, joka oli minusta edullinen hinta tästä nautinnosta. Maut olivat puhtaita ja oikein hyviä. Käsintekemisen aisti hyvin ja ympäristö oli todella miellyttävä. Tarjoilu oli ripeää ja ystävällistä. 

Linnankrouvi
Mustion Linna / kartano

Olemme aiemmin olleet Mustiossa päivällisellä koko perhe ja lounaalle olen siis moottoripyöräillyt viimekin vuonna. Erittäin suositeltava ravintola!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin