lauantai 9. toukokuuta 2009

100 000 vierailijaa - se tarkoittaa siis arvontaa!

Olemme nyt pitäneet blogiamme reilun 13 kuukautta ja 100 000:n kävijän raja rikkoontui tänään. Kiva että teitä on kiinnostanut vierailla keittiössämme. Lämpimästi tervetuloa edelleen!

Arvostamme suuresti kommenttejanne, neuvojanne, vinkkejänne, kokemuksien ja tunnelmien jakamistanne! Niitä siis lisää! Ilman teitä lukijoita bloggaaminen olisi aika tylsää hommaa.

Tätä erityishetkeä varten toimme tuliaisia Orlandosta ihan teitä ajatellen. Koska emme millään pystyneet tuomaan niitä teille kaikille, kokosimme yhden setin ja pistimme pystyyn tämän arvonnan.

Setistä löytyy Mikki Hiiri-mitat Ameriikan asteikolla, jottei aina tarvitse vääntää niitä reseptien cuppeja desimittoihin. Lisäksi Disney-kaupasta mukaan tarttui pannulle asetettava kananmunamuotti, mitä kukaan ei kiellä käyttämästä myös piparimuottina. Pienenä lisänä kovin leivontapainotteisessa kokoonpanossa on Wiltonin cupcake-aiheisia, paperisia minimuffinssivuokia.

Arvontaan pääset osallistumaan tämän postauksen kommenteissa. Arvonta suoritetaan torstaina 14.5.2009 perinteisellä lippuarvonnalla. Kommenttisi järjestysnumero toimii arpalipukkeesi numerona ja onnettarena häärii poikamme. Kommenttiin toivomme paitsi nimesi/nimimerkkisi (vaihdetaan tarkempia yhteystietoja sitten arvonnan jälkeen) myös maininnan mieleen jääneestä postauksesta ja/tai kokeilemastasi, meidän esittelemästä reseptistä.

Onnea arvontaan ja kiitos taas käynnistä!

43 kommenttia:

  1. Eksyin vasta vähän aikaa sitten tänne jonkun toisen blogin kautta. Näin siellä blogilistauksessa otsikon japanilaiseen ruokaan liittyen ja suurena Japani-fanina oli ihan pakko klikata ja tutustua paremmin. Vielä en ole mitään reseptejänne kokeillut, mutta kuola valuu lukiessa =P Kaikenlaisia herkkuja, nam nam nam!!

    VastaaPoista
  2. Löysin blogiinne syksyllä jonkin ruokaohjeen etsinnän yhteydessä ja erityisesti upeat kuvat sekä Italian asumisenne on jäänyt mieleen.
    Seuraan mielenkiinnolla matkajuttujanne ja ruokaohjeitanne vaikken jauhopeukalo itse olekaan.

    VastaaPoista
  3. Kiva uusi raikas ilme blogilla! Ja onnea suuren kävijämäärän johdosta.Tähän blogiin on aina kiva tulla!

    VastaaPoista
  4. Matkakertomuksenne kuvineen ovat aina mukavan värikkäitä. Suosikkipostausta en voi sanoa, kun niitä on ihan liian monta. -Jokke-

    VastaaPoista
  5. No pentele, pahan pistitte! Yleensä kartan arvontoja mutta Ameriikan mittoja olen metsästänyt pitkään, saitte muulin kiinni itse teosta joten täten ehdottomasti haluan osallistua :-D

    Oliivian kanssa juonittiin tossa vähän miitinkiajatuksiakin, niistä postitse... :-)

    VastaaPoista
  6. Ei pysty yksittäistä postausta nimeen, kaikki olen lukenut ja kovasti pitänyt!

    Mä tykkään kovasti tästä uudesta keväisestä ulkonäöstä, mutta parikymppisenä alkanut ikänäköni on ehtinyt vuosien varrella kerätä sen verran plussaa, että varsinkin oranssien tekstien lukeminen vaatii rillejä. Vienosti toivonkin astetta tummempaa sävyä. :)

    VastaaPoista
  7. Onnittelut kävijämäärästä! Bloginne on kerrassaan mainio ja usein täällä tuleekin vierailtua, vaikka kommentointi on jäänyt. Pitää parantaa tapani! :) Minulle on jäänyt erityisesti mieleen tekemänne tapakset.

    VastaaPoista
  8. Monesti olen täällä vieraillut ja vesi kielellä lueskellut. Varsinkin Italian kertomukset ovat jääneet mieleen. -Salli-

    VastaaPoista
  9. Onnea mahtavasta kävijämäärästä! Bloginne kuuluu kyllä ehdottomasti parhaisiin ruokablogeihin mitä tiedän..:)
    Suosikkikirjoitusta en nyt äkkiseltään keksi, useampaa reseptiä on tullut itse kokeiltua.

    VastaaPoista
  10. Oi, mä haluan tuon Mikki-muotin! =) Tai no olis noi ameriikanmitatkin hauskat. Ja cupcake-vuoat antais hyvän tekosyyn leipoa (tulikin mieleeni, että tenava tilaisi tupareihin muffinsseja... ;-)

    Yksittäistä postausta en kyllä minäkään pysty nimeämään mutta mieleen on jäänyt erityisesti teidän ihanat juhlaillalliskattaukset ja -menut. Herkkua silmille ja suulle =)

    VastaaPoista
  11. Täällä on ollut hirveän paljon kaikenlaista mielenkiintoista ruokaohjetta ja muuta, niitä lukee (ja kuvia katselee) mielellään vaikkei itse ruokaa laitakaan. Mutta eniten on jäänyt mieleen se postaus, jossa tehtiin Milla Magian haarukkaleipiä ja varsinkin se, kun sain kysymykseeni vastauksen ja ohjeen Milla Magian kookoskuuliin. En ole kyllä vielä tehnyt niitä itse, ovat to-do-listalla odottamassa inspiraatiota. Mutta kiitos joka tapauksessa, jäädään jännityksellä odottamaan ovatko ne oikeasti niin hyviä kuin lapsena olivat...

    VastaaPoista
  12. Hei Hyppysellinen!

    First of all, Hyvää Äitienpäivää! Hopefully a very good one :). At least, sunny full of children´s hugs !

    It has been quite a while that I follow your blog (since I´ve heard it from Sammakko) , but for "lack of time" reasons, I don´t leave any comment so often.. (shame on me).

    You and your family have so many interesting things to tell us! It is such a great experience to "travel" through new cultures (and try new food) with you.

    The blog is great, it inspires me.
    It is very "ystävällinen" to arrange this arvonta too!

    Kiitos että olette olemassa XD!

    VastaaPoista
  13. kiitos kaikille jo tähänasti kommentoineille! mielenkiintoista lukea minkämoiset jutut ovat kenenkin mieleen. Arvontaosallistumisten vastaanotto jatkuu siis torstaihin asti.

    Anne:jos Japanin-kuulumiset kiinnostavat, olimme vuosi sitten käymässäkin siellä. Sivupalkin tunnisteista löytyy ainakin "maailmalla" kohdasta, tai sitten kirjoittamalla hakukenttään Japani.

    Mjuul: posteja juuri tsekataan...:)

    Veera: kiitos palautteesta!jelppasiko tuo ruskea sävy? mites vaaleanvihreät otsikot näkyvät?

    (tätä kommenttia ei oteta mukaan laskuihin kun arvontalipukkeita jaetan :))

    VastaaPoista
  14. Minäkin olen blogia jo pitkään seurannut ja teidän blogi oli yksi iso inspiroija oman perustamiseen myös :)

    viimeisin kokeilu olivat ne täytetyt tomaatit ja monia muitakin hyviä vinkkejä olen täältä saanut omaan kokkailuuni. Erityisesti olen pitänyt teidän matkakertomuksista!

    Jatkakaa samaan malliin, piankos se 200 000 kävijää napsahtaakin jo rikki! :)

    VastaaPoista
  15. Bloginne aktiivilukijana osallistun mielelläni arvontaan. Viimeksi hain vinkkiä blogistanne grillitarjoiluihin.

    (Jos onnetar suosii, ollaan yhteydessä osoitteessa mia.wahlsten(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  16. Turkanen, kuin ylimuulillakin on allekirjoittaneella olleet ameriikan ihmemaan mitat hetken jo hakusessa! Mieleenpainuvinta on ehdottomasti ulkomaakokemuksenne, joskis nautin tietysti kaikesta muustakin. Paljon ihania kuvia!

    Mutta nyt on kyllä pakko hiukan nillittääkin, sillä uudet värit eivät nyt kyllä oikein natsaa. Vihreä ja punainen harvemmin... Ja otsikon (postauksen otsikon) ja taustan välille vähän lisää kontrastia.

    VastaaPoista
  17. Onnittelut mielenkiintoisesta blogista. Itse eksyin tänne ensimmäistä kertaa jonkun toisen blogista. Oli liian houkutteleva kirjoitus arvonnasta täällä teillä. Ja ihan olisi mahtavaa voittaa mikkimitat, taidan nimittäin olla piilomikki fani.
    Hyvää jatkoa blogiin ja keittiöön.

    VastaaPoista
  18. Jee! Nyt mäkin nään!
    Otsikoiden kanssa voisi olla sama ongelma, elleivät ne olisi isolla fontilla.

    VastaaPoista
  19. Kuvat ovat aivan mahtavia ja varsinkin Italia osuus oli upea!

    VastaaPoista
  20. No on se kumma kun en ole ennen tätä arvontaa jaksanut kommentoida :D
    Kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista
  21. Kiitokset veden kielelle nostavasta blogista, käyn harva se päivä tutkailemassa, mitä herkkuja olette taas tehneet:) Mulla on ehkä suosikkina nuo Italian postaukset, risottoreseptit on kaikki olleet loistavia!

    VastaaPoista
  22. Onnea suuresta kävijämäärästä! Kokeilulistassa seuraavana on grillatut täytetyt tomaatit!

    Minde

    VastaaPoista
  23. Parmesaaniperunalettuja pitäisi kokeilla, vesi herahti kielelle kun luin reseptin! Tykkäsin tosi paljon myös kaikista Italia-aiheisista postauksista.

    VastaaPoista
  24. Wow mikä lukijamäärä, onnea kovasti!
    On ihan mahdotonta nimetä yhtä suokkaria toinen toistaan ihanimmista postauksistanne, mutta aina on kiva nähdä lasten kätten jälkiä :D

    Todella miellyttävän pirteä ilme nyt blogissanne :)

    VastaaPoista
  25. Olen aika uusi bloginne lukija, mutta ainakin yksi resepti on testauslistallani seuraavana. Nimittäin "Viskillä viimeistelty kylmäsavulohirisotto" - sen täytyy olla hyvää.

    Bloginne on mielenkiintoinen kaikkine matkakertomuksineen ja ihanine ohjeineen, kiitos! :)

    VastaaPoista
  26. Sivuiltanne bongattu saaristolaisleipä on ollut leivontahittini. Olen tarjonnut sitä useaan otteeseen ja se kerää takuuvarmasti kehuja. Kiitos myös muista upeista resepteistä, kokeilulistalla ovat mm. sitruunaiset suklaaleivokset.

    VastaaPoista
  27. Venetsian postaukset ovat olleet parasta antia, vaikka muutenkin teillä on kyllä tosi hyvä blogi ja maistuvat ohjeet.

    VastaaPoista
  28. Moi!
    Monien muiden tapaan mäkin olen tykännyt matkakertomuksistanne. Erityisesti mieleen on jäänyt myös se, että teette usein ihania, pieniä esteettisiä juttuja jotka tuo arkeen varmasti paljon iloa :) Polentakatkaravut on hyvä esimerkki! :)

    VastaaPoista
  29. Hurjat kävijämäärät, mut eipä sitä voi ihmetellä :) On sitä tullut itsekin kaikki postaukset luettua ja monen monta ohjetta on mennyt testiin!

    Viime aikoina (yllättäin) teidän lasten kommentit ja kokemukset ovat kiinnostaneet kovasti, esim dinonliha-postaus. Myös menu-kokonaisuudet innostavat, koska itsekin niitä harrastamme. Ja matkatarinat. Ja kaikki :)

    VastaaPoista
  30. Onnea huimasta kävijämäärästä!:)

    Todella vaikea sanoa mikä olisi ollut kaikkein mieleen jäävin postaus, kun täällä on aivan mahdottomasti kaikkea hienoa. Ehkä kuitenkin kaikki nuo matkakertomukset ja varsinkin Venetsia. Joitain reseptejäkin olen varmasti kokeillut, mutta nyt ei muisti oikein pelaa...

    Kiitos muuten paljon siitä linkkivinkistä! Huomaamatta oli vallan jäänyt. Kiinnosti kovasti!;)

    VastaaPoista
  31. Voi miten söpöjä tuliaisia! :) Minun ehdottomat lempparipostaukset ovat kaikki Italia-postauksenne. Aloin nimittäin suunnitella omaa Italian matkaani samoihin aikoihin kun olitte Venetsiassa, ja kasvatin matkakuumettani lueskelemalla teidän ruokakokemuksianne ja katselemalla ihania kuvia paikan päältä. Venetsiaan kun olisi tarkoitus päästä itsekin piipahtamaan. :)

    VastaaPoista
  32. Hauska blogi ja herkullísen näköisiä eväitä!
    T: AnneMari

    VastaaPoista
  33. Kiva blogi teillä,jota seuraan päivittäin.

    VastaaPoista
  34. Osallistun, osallistun! Ja sitä paitsi onnea viidestä nollasta. Kunnioitettava luku! :)

    VastaaPoista
  35. Onnea sadasta tonnista! Minulle on jäänyt mieleen (mahtavien matkakertomusten lisäksi toki) kaikki melkein ällöttävän ihanan monipuoliset, mielikuvitukselliset ja esteettiset juhlamenuut! Olette ruokablogistanian ydintä :)

    VastaaPoista
  36. Vakiolukija ilmoittautuu! Parhaiten on mieleen jäänyt matkakertomukset, itseäni kun on matkakärpänen puraissut jo ajat sitten ja postauksenne usein vain vahvistaa sitä tunnetta, että hitto, tuonne on päästävä! Vegaanina tietty odotan eniten kasvisruokareseptejä, mutta paras kokeilemani on toistaiseksi ollut kana-papaijapiiras, jonka väänsin vegaaniseen muotoon. Maistui aivan tajuttoman hyvältä! :)

    VastaaPoista
  37. Elämänmakuisia tarinoitanne on mukava lukea! Monta maistuvaa vinkkiä olen teiltä saanut ja arvontaankin osallistun oikein mielelläni!

    Petra

    VastaaPoista
  38. Luen AINA blogianne kun kone on auki:) Hienoja kuvia ja reseptejä. Osallistun arvontaan koska minä haluun tuon palkinnon! Erityisesti on mieleeni jäänyt se "kauhu-käsi" ja vaaleansiniset mustekala nakit! (Ihana äitienpäivälahja...Nähdään sunnuntaina!)
    -sini-

    VastaaPoista
  39. Arvonta suoritetaan huomenna, mukaan mahtuu vielä!

    Kiitos kaikille kommentoineille!!! Hauskaa että myös ennen hissukseen pysytelleet ovat rohkaistuneet avaamaan sanaisen arkkunsa. toivottavasti näin myös jatkossa!

    ja kiitos blogin ulkoasun kommentoijille. nyt näkynee paremmin?

    Huomisen arvonnan pohjustukseksi sanon, ettei omia höpinöitäni tietenkään lasketa mukaan, kuten ei myöskään Veeran jälkimmäistä.

    VastaaPoista
  40. Heihei, ehdottomasti mieleenpainuvimmat postaukset ovat Venetsiasta, lukiessa pääsi aina hetkeksi paikanpäälle ;) Pidän kyllä muutenkin reseptimaustanne ja muista matkapostauksistanne.

    VastaaPoista
  41. Lohirisotto viskillä maustettuna jäi kieltämättä mieleen, ja sitä tuli kokeiltuakin jo ennen oman blogin aloittamista. :) Suosikkipostauksia ovat tietysti Italia- ja Orlando-postaukset. Etenkin artisokan käsittely oli havainnollistavaa, vaikka tuoreiden artisokkien löytäminen onkin Suomessa hieman haastavaa (muttei mahdotonta).

    VastaaPoista
  42. Hei,
    eksyinpä minäkin blogiinne ja luin ihastellen Orlandon reissupostauksia "jospa mekin joskus" -fiiliksellä. Mies on ollut aikoinaan Teksasissa vaihto-oppilaana ja haikailee matkasta Amerikkaan auton vuokraten. No, kunhan nuo lapset ovat vähän vanhempia (10,6 ja 3). Nyt matkat rantalomia akselilla Teneriffa-Phuket...

    -Johanna

    VastaaPoista
  43. kiitos paljon kaikille kannustavista kommenteistanne! hauskaa että tuo kylsavulohirisotto pomppasi monien kommenttiin. hyvää se kyllä onkin, nam!

    Karaimame: it´s so nice to hear that we inspire someone! Wow!

    Martina: jos haluat mitä vain vinkkejä, kysy vaan vaikka sähköpostitse. autamme mielellämme Venetsiaan liittyen. varsinkin jos olet vain lyhyen aikaa (alle 2 kk;)) on hyvä tiettää monia paikkoja etukäteen jotta saa nautittua täysin rintavarustuksin. vaikka Venetsiassa kyllä haahuilu ja tunnelmasta nauttiminenkin on jo ihanaa. Jos gondooliajelulle mielitte, menkää illalla!

    Johanna: auton vuokrat olivatkin kohtuullisia ja bensanhinta aivan törkyhalpaa. Sukulaismies sattui olemaan Jenkeissä samaan aikaan ja heille oli vaimonsa kanssa tullut vuokra-auton mittariin 1300 mailia joka maksoi 65 dollaria. sinne vaan, hienoa oli!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin