sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Aikuisten syysmenu

Lauantaina meille saapui Pirkkalasta ja Valkeakoskelta vieraita, yhteensä neljä lasta ja saman verran aikuisia. Päivällä ystävien kanssa herkuteltiin Vatajan grillimakkaroilla ja -nakeilla lisukkeineen ja illalla lasten nukkumaan mentyä aikuisten kesken vähän fiinimmin, seuraavasti:

Alkuun
Pääruuaksi
Voinen kukkakaaliperunapyre
Voissa paistetut punasipulit

Jälkiruoka

jälkiruokaviininä: Taylor's 10 Year Old Tawny Port

Ohjeistuksia linkityksineen tulee taas jahka naputellaan

7 kommenttia:

 1. Teillähän on ihan upea ravintola kotona!

  VastaaPoista
 2. ei nyt kyllä ravintola, vaikka siltä se kyllä päivällä ja aamulla melkein tuntui kun 12 päätä kaipasi murkinaa rinnan alle :).

  itsellä meni vaan ruokailu ihan ohi, koska päätä särki niin hurjasti. mulla särkee se pari kertaa vuodessa ja just nyt :(. onneksi vieraat ja Jukka nauttivat.

  VastaaPoista
 3. Veri nais.
  Ihan tyhmää että sulla oli päänsärky. :(

  VastaaPoista
 4. Tehän olette uurastaneet. Hienot on ollut tarjoilut! Nyt olette sitten saaneet sitä hirveäkin kokeiltua, siihen odotan mielenkiinnolla teidän ohjetta :)
  Maa-artisokkakeitto on ihanaa! Melkein samanlaisella ohjeella mekin sillä olemme herkutelleet. Tuota Sherryä voisi kyllä koittaa seuraavan kerran sinne tilkan tiputtaa.

  VastaaPoista
 5. Veera: tänks.
  no niin oli minustakin tyhmää, mutta onneksi se meni pian lääkkeenottamisen jälkeen ohi. vaan niin meni herkutkin. onneksi silakkaa, juustoa ja kakkua jäi.

  frouva Patis: kun touhuaminen jakaantui parille päivälle, ei se uurastukselta tuntunut. ja varsinkin kun minulla on niin osaava mies toisena tekijänä.

  minustakin maa-artisokkakeitto on ihanaa. siinä on tosi hienostunut maku. keitto on meillä ainkain tosi harvinainen juttu, joten sitä kautta juhlavakin. ja varsinkin anopin viljellyistä tehtynä!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia huisin paljon Merkka ja Jukka viikonlopusta! Oli ihana nähdä teitä kaikkia ja menu oli mitä mahtavin. Itse olen keittojen ystävä ja tuo alkukeitto varsinkin oli upean makuista ja kaikki muukin! Ootte te vaan niin taitavia -- mitähän mä ollenkaan kehtaan teille tarjota sit alkuvuodesta, kun tuutte meille? Ei mitään kovia odotuksia, jookos? ;)

  VastaaPoista
 7. Niina: mulla on mennyt tää jotenkin ihan ohi - tsori!

  kiitos itsellenne! oli niiiiin kiva nähdä pitkästä aikaa!

  ei todellakaan mitään hurjia odotuksia. eikös siihen aikaan kuulu napsia napaan grillimakkaraa ja pullia hillolla ja vaahdolla. ja muistaakseni sä olit aikamoisen hyvä pullapaakari ;)

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin