sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Finlandia Caviar Shop & restaurant - myös arkeen

Kaviaaripuoti kuulostaa pelkältä ylellisyydeltä ja juhliin kuuluvalta asialta. Minä olen lähiakoina tuumannut, mikseipä arkeenkin ripsahuttaisi silloin tällöin pientä luksusta. Sillä arkihan glitteriä kaipaa, juhlassa sitä on jo ikäänkuin itsellään. Samaa tuumailee Finlandia Caviar Shopin omistaja Valeria Hirvonen. Hän suosittelee puotinsa tuotteista mätiä arkeen ja kaviaaria juhlaan. Sampanjan tai vodkan kera, tietysti. 

Venäjältä elämänmatkansa aloittanut Valeria Hirvonen on valloittava, pilkesilmäinen nainen. Poikansa Kirillin kanssa hän pyörittää paraatipaikalla Etelärannassa nyt kaviaari- ja mätipuotia, josta saa myös ostereita. Shopista saa pikkumaistiaisia, erilaisia maistiaismenuja tai ostaa kotiinsa sekä mätiä että kaviaaria ja niistä tehtyjä tuotteita. Kaikessa aistii asiantuntevuuden ja huolellisen tekemisen, mutta rennosti ja lämmöllä toteutettuna. 

Minulla oli ilo päästä mukaan Caviar Shopin pressitilaisuuteen, jossa puotia ja tuotteita esiteltiin. Illassa oli paljon hymyä ja ihastelua!
Opin tilaisuudessa uuden tavan syödä kaviaaria: Nuolaise ensin kämmensyrjä puhtaaksi, nakkaa päälle kaviaaria ja syö. Pidin tästä tavasta paljon enemmän kuin helmiäis- tai hopealusikoista. Tämä tapa asettaa kaviaarin pois siitä pelkän luksustuotteen boksista. Maku ja fiilis kohtaavat hienosti toisensa. Mieleen hiipi väkisinkin sensuellit treffit jolloin kaviaaria sopisi laittaa muuaallekin kuin kämmenselkään...Muttei sentään Caviar Shopissa!
 
Ostereita meille tilaisuudessa avasi  moninkertainen ostereiden avaamismestari Johan Schlag. Osterit Caviar Shopissa ovat aina tuoreita. "Miten juuritämänlajisia ostereita kuuluu syödä?" sai rennon vastauksen: "Miten haluat!" jota seurasi eri vaihtoehtojen esittely. 

Suosittelen lämpimästi suuntaamaan Finlandia Caviar Shop & restaurantiin nautiskelemaan mätiä tai kaviaaria vaikkapa arjen iloksi. Täältä saat myös erikoisemmat mädit vaikkapa joulun tai uuden vuoden juhlapöytiin.

Lisää tietoa ja turinaa tilaisuudesta löytyy Viinipirulta ja Kulinaarimurulan Jaanalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin