keskiviikko 26. elokuuta 2015

Uskomaton Steam Hellsinki ginin ystäville

Astuin sisään Steam Hellsingin ovista sisään tietämättä minne menin. Muistatteko kun puhuin baarivainustani? Pistän tämän nyt (taas) sen piikkiin. Eteeni avautui hauska ja suomalaisittain todella poikkeava sisustus. Ihan kuin olisin tullut hullun keksijän luo, joka asuu Liisan Ihmemaassa Miyazakin Liikkuvan linnan sisällä. Kun baaritiskin alta vielä puhkui ilmoille höyryä, paketti oli valmis. Ihan mahtava paikka! Aurinkoisena kesäpäivänä olisi hyvinkin voinut siirtyä terassille nauttimaan, mutta minä halusin mieluummin fiilistellä sisällä. 

 
  
Tietämättä baarin ginipitoisuudesta pyysin baarin takana olevalta propellihattuiselta nuorelta naiselta (joka nettisivujen perusteella paljastui Sofiaksi) jotain ginipitoista. Sain kuulla että baarissa on 94 erilaista giniä. Yhdeksänkymmentäneljä! Sofian opastuksella rajasimme silloisen mielihaluni mukaiset juomavaihtoehdot ja pulloja tutkailemalla päädyin Chasen Seville orange giniin jossa oli mainiosti appelsiinisuutta. Gini tarjoiltiin minulle pelkästään jäiden kanssa, jotta sain maistaa herkkua ensin ilman tonicia. Tämä oli todella huomaavaista! Sitten kaadoin lasiin itse Fever Treen tonicin. Drinkki oli kaunistettu ja maustettu punaherukoilla, appelsiininkuorella ja krassinkukalla. Krassin maku kävi mielestäni hienosti yksiin juoman makujen kanssa terävöittäen kokonaisuutta. Totta kai minä söin kukankin!
Tässä näkyvät ne Steam Hellsingin ginirivistöt. Valikoimasta löytyivät myös kotimaiset Kyrö Distilleryn Napue ja Helsinki Distilling Companyn Helsinki Dry gin. Tunnistin useammankin Lontoossa tutuksi tulleen  ginin rivistöstä.
 
Tänne palaan varmasti usein myös ohikulkumatkalla, sillä paikka on todella oivallisesti bussipysäkkien lähellä, Kampin Narinkkatorin kupeessa. Suurina ginin ystävinä tulemme Jukan kanssa varmasti viihtymään täällä yhdessäkin.  
 

2 kommenttia:

  1. ...ja sitten alkoi katoamaan niitä päiviä.... :D

    On sulla nenä!

    VastaaPoista
  2. Joku kerta vois ottaa semmosen dietin kyllä...:D

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin