maanantai 16. kesäkuuta 2008

Täytetyt munat


Nämä munat olivat hyviä. MUTTA. Tarjosimme nämä alkupalaksi, vaikka parempi paikka täytetyille munaskuille olisi ollut vappupiknik tai krapula-aamu. Meni ne nyt näikin, mutta... Ohje on Ruokatorstaista.

4 munaa neljälle keitettynä kovaksi

Tonnikalatäyte:
4 kovaksi keitettyä keltuaista
3 rkl majoneesia
80 g säilyketonnikalaa hienonnettuna
4 anjovisfilettä tai sardellitahnaa, me laitoimme purkin sardiineja (3kpl?) pieneksi hakattuna
15 pikkukaprista hakkeloituna
1 rkl silputtua persiljaa

Kuori keitetyt munat ja puolita. Ota keltuaiset täytteeseen. Notkista keltuaiset majoneesilla ja lisää loputkin täytteet. Täytä keltuaisenaukot pullolleen.

Jäljellejäänyt täyte meni meillä oikein oivana karjalanpiirakanpäällisenä seuraavana aamuna.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiitos kun kommentoit, lisään bloginne linkkeihini samalla.
  Mie haluaisin kanssa tuon RT:n, mutta en ole Joensuun kirjapuodeista sitä löytänyt ja divareihin tms en ole vielä kerennyt.. Vaikuttaa mahtavalta ja monipuoliselta kirjalta ja taisi se saada hyvät arvostelutkin ilmestyessään!

  Meidänkin El Toro-seurueesta eräs tilasi medium-- ja oli tyytyväinen, aste oli juuri halutunlainen.
  Tosiaan onhan se aina makuasia tuo ravintolassa käyminen ja maistuminen ja voi vaihdella kokin ja päivän mukaan laatukin, mutta jotain ehkä jäi kaipaamaan.

  Toki jokaiselle ravintolalle tulisi antaa uusi mahdollisuus, mutta jos ulkopaikkakuntalaisena jossain käy niin haluaa sitten seuraavalla kerralla jotain erilaista. Näin tapahtunee miunkin kohdallani, jos vielä joskus lähitulevaisuudessa Tampereelta itseni löydän.

  VastaaPoista
 2. jos tuota kirjaa mielit hankkia, Pastapää vinkkasi että Akateemisessa kirja oli ainakin äitienpäivän aikaan 10 euroa halvempi kuin Suomalaisessa.

  joo, onhan nuo ravintolakäynnit toisinaan "tuuristakin" kii, mutta jos laatu kauheasti heittää, ei sekään ole hyvä.

  en minäkään mene toista kertaa ravintolaan jota en pitänyt hyvänä. varsinkin kun tuo ulkona syöminen on nykyään aika harvinaista herkkua. Mutta tosiaan, el Toroon menisin uusiksi koska vaan ;)

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin