maanantai 22. joulukuuta 2008

Ruokahaasteäänestys meni uusiksi - pahoittelemme

Jostain syystä - mikä nyt ei ole niin ihmekään meiltä epänörteiltä- polli jonka olimme laittaneet kuukauden ruokahaastetta varten ei ilmoittanut äänestyksen rekisteröitymisestä. Olisimme halunneet tulosten selviävän vasta lopuksi, jolloin valitsimme sen vaihtoehdon. Kun nyt saimme palautetta, ettei tulos ole näyttänyt rekisteröityvän, muutimme systeemiä.

Äänestystulokset olivat yhden aamupäivän osalta niin huimat, että äänestysnappia on todennäköisesti paineltu samojen henkilöiden toimesta kerran jos toisenkin, mitä emme kyllä ihmettele lainkaan. Nyt laitoimme äänestysprosentin näkymään äänestäjillekin. Toivomme tämän auttavan siinä, että äänestäjä näkee äänensä todella menneen perille.

Jos asiassa on vieläkin häikkää, ilmoittakaa toki yhtä ystävällisesti kuin nytkin. Sitten siirrymme postikorttiäänestykseen tai jotain :D.

Olemme todella pahoillamme jo äänestäneiden ja kilpailijoiden puolesta. Palaattehan uurnalle antamaan äänenne uudestaan suosikillenne. Ja muistakaa, että jokaisella on vain yksi ääni :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin