lauantai 18. helmikuuta 2017

6K - mainio koko perheen lounas

6K on kuuden ravintolan yhteinen tila Helsingin Kampissa. Tilata voit miltä tiskiltä vaan ja syödä ne sitten porukkasi kanssa yhteisessä pöydässä. Valittavana on kiinalaista, muhkeita täytettyjä leipiä, korealaisiakin makuja, bbq-hampurilaisia, kalaa ja ranskiksia sekä nyhtökauraa muodossa jos toisessakin. Vaihtoehtojen kirjo sopi aivan loistavasti perheellemme kun olimme kuluttaneet lasten Tigerin lahjakortit loppuun ja suuntasimme kohti Kiasman näyttelyitä. 
Paikan nettisivut ovat todella selkeät ja informatiiviset. Voit nautiskella ruokia joko paikanpäällä tai tilata niitä Woltilla
Lasten oli suht helppo valita omat ruokansa, aikuisilla riitti enemmän pähkäilyä monien herkullisten vaihtoehtojen joukosta. Tytsymme otti fisun ja ranet samannimiseltä luukulta. Ranskalaiset olivat todella rapeat ja hyvät, turskan panerointi juuri sopivan rapsakka ja ohut. 
Poitsu tilasi ihan  itse hampurilaisensa englantia puhuvalta myyjältä äidin hymyillessä ylpeänä vieressä.  Maut olivat hyviä ja burgeri mehukas, vaikka poikamme kieltäytyi kaikista maustekastikkeista ja majoneeseista. Pihvi oli jätetty hieman punertavaksi, mistä pisteet. Annos oli liian iso pikkumiehellemme, mutta autoimme minkä omilta annoksiltamme pystyimme.
Itse valitsin Kimchi Wagonin luukulta Daeji bulgogi pork:n arvuutellen kuitenkin annoksen tulisuutta.
Ystävällinen myyjä antoi minun maistaa palan possun niskaa, jolloin totesin sen minulle juuri sopivan mausteiseksi. Annos oli muutenkin hyvä!
Jukka valitsi Street Gastrolta kanaleivän pitkälti siksi että se sisälsi Nuoc Cham-kastiketta jossa on miehen rakastamaa kalakastiketta. Maku varmasti jakaa ihmisiä, mutta meille leipä maistui todella hyvin. 
Valitsemamme annokset maksoivat 9-10 euroa kappale. Vettä sai hanasta ilmaiseksi, limsa maksoi 2,50 ja Sol-olut 7 euroa. Tullaan tänne toistekin, tuumasivat lapset. Mikäjottei mennäkin, sillä ruuat sai eteensä mukavan nopeasti ja ne olivat maultaan oikein hyviä. 

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, kun kaikille löytyy omien mieltymysten mukaista syötävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Lapset olivat hurjan tyytyväisiä tähän.

   Poista
 2. Todella kivasti on järjestetty ruokailu. Itsellä on neljän lapsen kanssa ollut aika monesti ongelma, kun yksi haluaa yhtä ja toinen toista. Ravintolat ei taasen tykkää, jos istuskelee toisen liikeen ruoka kädessä heidän tuoleissaan. Tänne mennään kyllä retkelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kovasti tämmönen jenkkien food court-tyyppinenn juttu, joka oli todella paikallaan tuona lauantaina. Maut oli hyviä kaikissa annoksissa.

   Poista
 3. Tuo järjestely,että voi hakea eri tiskeiltä ruokaa,ja sitten istuutua alas minne haluaa,on kiva järjestely.Samaa olen ihaillut äskettäin avatussa Tel Avivin uusimmassa ruokahallissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kyllä koottua hyvän setin kaikille eikä tarvitse tehdä kompromisseja.

   Poista
  2. Saa kyllä koottua hyvän setin kaikille eikä tarvitse tehdä kompromisseja.

   Poista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin