keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Legoravintola ja facebook

Jukka ja poikamme ovat rakentaneet legokaupunkia koko Joulun. Yllä näette poikamme rakentaman ravintolan menuineen. Pikkumiehen sanoin: "Siellä tarjotaan spagettia ja pasteijoita ja mustekaloja". Mahtaa olla aika menestynyt ravintola, kun pärjää vain kahdella asiakaspaikalla. Mielenkiintoinen konsepti.

Samalla ilmoitamme, että Sipulikeittiö löytyy nyt myös Facebookista (no kun ihan kaikki muutkin niin mekin!). Sinne tulee ajan saatossa ainakin pikkujuttuja joita tänne bloginpuolelle emme pane. Lämpimästi tervetuloa sinnekin!

7 kommenttia:

 1. Kyllä on legotkin kehittyneet sitten meikäläisen lapsuuden :) ihanat nuo viinilasilegot tuossa ravintolan pöydällä!

  Ja tottakai siirryin heti fanittamaan feispuukin puolellekin ;)

  VastaaPoista
 2. Virpi: no niin on. huono puoli niissä paketeissa on että niissä on suuria elementtejä, jolloin rakentaminen vähenee. meillä on onneksi Jukan lapsuudenkodista kaikki legot, joten palikoita riittää. nuo mukitkin terassilla istuvien miesten kädessä ovat aika hauskat! Jukan ideasta poikamme teki vuosi sitten (?) kauppa-kyltin paperille, joka teipattiin sitten palikoihin kiinni - persoonallinen jos mikä!

  kiva että fanitat sielläkin :).

  sain nyt liitettyä sivupalkkiin facebook-napinkin. ei mennyt ihan hirmu kauaa...

  VastaaPoista
 3. Siis ihan viinilasitkin on siellä Legon valikoimassa nykyään,yes!

  VastaaPoista
 4. ja lapioita ja ilmeikkäitä naamoja ja hämähäkkejä ja vaaleanpunaisia sekä liloja palikoita ja kakkuja ja...:)

  VastaaPoista
 5. Mun yritys saada tiluksia lättykirjassa oli floppi, nolottaa. Mulla ei ole kuin pari hassua tilausta, edes se naamakirjan lista ei tule sivupalkissa näkyviin hahaha! Vihje: Melukylän sivupalkissa on alimmaisena joku 'follow'....

  VastaaPoista
 6. Korjaus edelliseen: eipäs enää olekaan, wp ei tuekaan enää sitä vimpainta. Sekin vielä! :D :D :D

  VastaaPoista
 7. mun sivunpykääminen pystyyn oli myös ihan onnetonta. häiritsin viesteilläni Kulinaarimurulan emäntää, ÄijäAria ja Pastanjauhajia. he olivat kyllä hyvin ystävällisiä ja auttavaisia, mutta kun pitäis vääntää rautalangasta ;).

  joo, sekin vielä :D. tää on niin tätä välillä!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin