tiistai 29. joulukuuta 2009

Sekametelisoppaa ajatuksista

"Ei pekoni maailmasta syömällä lopu"
Martti Servo
kuva Bar Alahuoneelta 6.12.2002

Joulunjälkeinen kokkailu on ollut aika hiljaista. Kyllä meillä syöty on, mutta ei mitään mistä viitsisi blogata, tai mikä ei täällä jo olisi. Parhaillaan liedellä porisee sentään kinkunpotka herneiden seassa. Toivomme näin saavamme tosi maistuvaa hernekeittoa. Siihen loppuvat vihdoinkin jouluruokamme.

Koska reseptejä ei nyt ole jaettavaksi, kuulutamme ilmoille ajatuksiamme sekasemetelisoppamaiseti, näin:
  1. Ajattelimme vinkata teille tätä Jokiksessakin kehuttua nettisivua ROKIT KOKIT. Aivan loistavaa meininkiä ronskeilla ohjeilla! Suosittelemme ainakin niille jotka pitävät pekonista ja viinalla maustamisesta. Uuden vuoden vastaanottajaisiin voisi sisällyttää helpostikin pitkän saunomissession, jolloin Saunatonttu kypsyisi kiukaalla kuin itsestään. Sen syöminenkin on mukavan sosiaalista puuhaa, kun haarukoidaan yhdestä folionyytistä koko sakki. Servon biisin mukaan nimetty Rakkauden ajopuu kuulostaa myös aivan loistavalta huikopalalta - savustettua possun sisäfilettä valkosipulipalaisellaöljyllä sipellyn patongin sisään ja koko komeus kääritään pekoniin. Vieraat ohjelmassa ovat tähän mennessä olleet kovasti makuumme. Kotiteollisuuden rentoa meininkiä ja Martti Servon ajatuksenkulkua on viihdyttävää seurata.

  2. Akateemisessa kirjakaupassa on alkanut kirja-ale. Nettivalikoimista löytyi kehumani Raija Kivisen "Villiinny villivihanneksiin" kategoriasta Luonto, liikunta, vapaa-aika. Hintaakin oli enää 6.90 €. Suosittelen, varsinkin aloittelevalle villivihannesinnostuneelle!

  3. Annoin Kokkikartanolle palautetta myös heidän nettisivuillaan mutisemastani porkkanalaatikon vetisyydestä. Jo tänään saimme pahoittelukirjeen kotiin etanapostissa. Porkkanan laadun kanssa on kuulemma ollut ongelmia sen ollessa aiempia vuosia vetisempää. Mukana tuli myös 10 euron lahjakortti, joka sai toki tuntemaan että palautetta arvostettiin. Hienosti hoidettu homma Kokkikartanolta!

  4. Sivuillamme on tällä päivämäärällä vieraillut yli 200 000 kävijää. Kiitos siitä teille!

2 kommenttia:

  1. Onnea hienon kävijämäärän johdosta! Ja hienosti tosiaankin hoitivat nuo Kokkikartanon väki valituksen.

    VastaaPoista
  2. Yaelian: yllätyin kyllä kun vastaus tulinäin pian Kokkikartanolta. kiva saada vastine palautteeseen.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin