perjantai 4. toukokuuta 2012

Cafe Regatta

Cafe Regatta on hyväntuulen paikka. Piipahdimme siellä pari viikkoa sitten työkaverin suosituksesta ja olemme iloisia että niin teimme.
Sibeliusmonumentin takana ja Soutustadionin edessä sijaitseva kahvila oli oikein mainio keinutuoleineen, pullantuoksuineen ja linnunlauluineen - niin keinotekoista kuin tuo jälkimmäinen olikin.
Istahdimme kahvilan keikahdusalttiiden pöytien ääreen sisälle, sillä ulkona puhalsi kylmä tuuli. Kirveskahvaan tarttuvia, iloisia ihmisiä oli mukava katsella. Voiko täällä kukaan olla pahalla päällä?
Korvapuusti oli ihanan mehevä (saattaa sisältää mantelilastuja). Poitsumme tykkäsi mustikkapiirakasta, muttei halunnut sen keralle tarjottua kermavaahtoa. Tyttäremme massutti perusdonitsia. Jos jotain voisi toivoa, se olisi kannuista kaadettava mehu. Pillimehut eivät tänne oikein sopineet.
Massutellessa oli hauska katsella kahvilan yksityiskohtia. Ja santsikupista maksetaan sinulle.

4 kommenttia:

  1. Cafe Regatta on ainutlaatuinen kahvila ja palvelu on hyvää! Korvapuustit ovat niin hyviä!

    VastaaPoista
  2. Regatta on ihana paikka ja tunnelmallinen myös talvisin jolloin lämmin korvapuusti tuntuu erityisen hyvältä. Tänne pitäisi taas mennä.

    VastaaPoista
  3. Pitää kyllä mennä uusiksi kesällä kun tarkenee istua ulkona ja kuunnella laineiden liplatusta. Otan melkein saletisti taas korvapuustin :).

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin