lauantai 12. toukokuuta 2012

Luomukauppa Ekofiina Nummelassa

Toiveeni - ja varmaan monen muunkin - on käynyt toteen! Vihdin Nummelaan, eli kotikulmilleni on avattu viitisen viikkoa sitten eko- ja luomukauppa Ekofiina. Puoti sijaitsee aivan torin laidalla.

Sain tiedon putiikista aika hauskalla tavalla. Ekofiinan omistaja oli hoksannut netistä juttuni Uudenkaupungin lähi-ja luomupuoti Aito.sta sekä kommenteista toiveeni että meillä Nummelassakin olisi tällainen ihanuus. Huomaavaisena ihmisenä tämä Johanna sitten lähetti minulle sähköpostia kutsuen käymään. Ja tokihan minä menin, heti. Paikanpäällä tapasin yllättäen tutut kasvot nuoruuteni maisemista. Vaikka emme toisiamme tunnekaan, alkoi juttu porisemaan heti "ukilaisten" kesken.
Johanna kertoi perustaneensa puodin melkeinpä hetken mielijohteesta ja onnellisten sattumien johdattelemana. Nyt pystyssä on kaunis ja selkeä kauppa, jonka hittituotteita tällä hetkellä ovat kaunispakettiset teet.
Ekofiinasta saa paitsi ruokatarvikkeita, myös puhdistusaineita, kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Itselläni on käytössä Aito.sta ostettuna tästä BeSave-sarjasta kasvovesi ja kasvorasva, joihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Nämä ovat kauniine paketteineen hyvä lahjaidea, eikö?
 

Minä ostin tällä kertaa tyttäremme päiväkotihoitajille reilun kaupan luomusuklaata kevätlahjaksi. Paketissa on 12 pientä maistiaislevyä. Lisäksi ostin vege- ja luomusipsejä, luomukarkkeja, inkiväärilimsaa ja luomupastaa. Kokeiluun menee myös luomupesto, sillä arkisin meillä syödään turhankin usein lasten suosikkia pestopastaa. Tähän mennessä ei vain ole kelvannut kuin Barillan vihreä pesto. Toivoin myös valikoimaan luomurisottoriisiä, jota Johanna lupasikin tilata.

Ekofiinan kautta toimii myös luomuruokapiiri, jonka kautta on mahdollista saada esimerkiksi luomusikaa ja -nautaa.

Ekofiina on ehdottoman hieno asia Nummelalle ja meille!

lisäys: Ekofiina on lopettanut toimintansa

3 kommenttia:

 1. Hienolta kaupalta näyttää, niin puhtaalta ja raikkaalta!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa. Kivan näköinen mesta. Mäkin käyn, kunhan oon Vihdissä (eli lomalla toukokuun lopulla). :)

  VastaaPoista
 3. Campasimpukka: Olen kanssasi kovasti samaa mieltä!

  Anna: Kannattaa käydä. Johanna lupasi ottaa asiakkaiden toiveita vastaan, jotta saatuvilla on toivottuja tuotteita. Nytkin niitä oli jo mukavasti ainakin meidän perheelle!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin