lauantai 24. lokakuuta 2015

Omenadrinkki kaikille

Alkudrinkki on kiva lykätä vieraiden käteen näiden astuessa eteisestä sisälle. Varsinkin jos omat kokkailut ovat vähän vaiheessa. Alkoholittoman vaihtoehdon tarjoaminen on kohteliasta aina, ilman sen kummempaa showta. Omenamehu korvaa hyvin alkoholin monessa drinkissä, joten sitä kannattaa pitää jääkaapissa saatuvilla. 

Tämä juoma on inkiväärisyydessään mausteinen ja maistuva, ilman alkoholiakin. Lisäksi juoman on todettu maistuvan myös lapsille, ei kuitenkaan omille ronkeleillemme. 

God Morgon Organic Apple Yum! omenatäysmehu on todella passeli tähän juomaan. Suodattamattomuus tuo kivaa väriä ja tuntua drinkkiin. Luomuus on tietysti aina plussaa. 
ALKOHOLITON INKIVÄÄRIDRINKKI
1 drinkki

1 tl inkiväärimehua*
2 tl inkiväärisiirappia*
1 tl sitruunamehua
4 cl God Morgon suodattamatonta luomu omenatäysmehua
jäitä
täytteeksi:
jäitä
ginger ale limonadia

Laita neljä ensiksi mainittua raaka-ainetta sheikkeriin tai lasipurkkiin johon sinulla on kansi. Lisää jäitä niin että juoma ja jäät mahtuvat hyvin liikkumaan. Ravista ainekset hyvin sekaisin.
Laita pitkään juomalasiin jäitä ja täytä sheikkaamallasi juomasekoituksella. Täytä lasi vielä ginger ale limonadilla. 
*olemme saaneet tuotenäytteinä Ginger Peoplen tuotteita, joista luomulaatuiset tujakka mehu ja överimakea siirappi ovat olleet ahkerassa käytössä juuri drinkkien rakentelussa

***
yhteistyössä ARLA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin