Tästä ei ruoan valmistaminen paljon yksinkertaisemmaksi voi mennä. Raaka-aineita on vain muutama ja valmistus helppoa. Vaikein osuus taitaa olla pienten muikkujen pysyminen halsterissa.
Halstratut muikut ovat paitsi herkullista myös mukavan rentoa syötävää: kalasta kiinni, upotus tillikastikkeeseen ja suuhun vaan!
Tyttäremme tuumaili siinä kaloja dipatessaan, että kastike sopisi hyvin varmaan myös sipseille.
Muikut tarjottiin meillä osana pikkuannoksista grillimenuta.
Tyttäremme tuumaili siinä kaloja dipatessaan, että kastike sopisi hyvin varmaan myös sipseille.
Muikut tarjottiin meillä osana pikkuannoksista grillimenuta.
MUIKUT HALSTERISSA
muikkuja
10 % :sta suolavettä
voisulaa
Suolaa muikkuja puolisen tuntia vedessä johon olet sekoittanut suolaa.
Laita muikut halsteriin.
Sivele kalat voisulalla.
Kypsennä grillissä (avotulella) kunnes kaloissa on kaunis väri.
TILLIKASTIKE
ranskankermaa
tuoretta tilliä hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
Sekoita kastikeaineet keskenään.
Oijoi, kyllä muikkuja pitää dillikastikkeeseen dipata, ellei sitten vietnamilaiseen kastikkeeseen :). Maukasta juhannusta!
VastaaPoistaTuo ei ole tullut mieleenkään. Täytyykin joskus kokeilla. Hyvää Juhannusta!
Poista