lauantai 3. kesäkuuta 2017

Ravintola Tornin brunssi

brunssin tarjosi ravintola Torni
Saadessamme kutsun ravintola Tornin uudistetulle brunssille päätin heti että tänne mennään lasten kanssa. Muistissa oli vielä vuosien takainen positiivinen yllätys, jonka koimme ravintolan illallisella. Sijainti Helsingin ydinkeskustassa sai suunnittelemaan ohjelmaa brunssin jälkeenkin shoppailun ja leffan verran. Koko päivästä tuli erinomainen kolmisin lasten kanssa. 
 
Buffetbrunssiin oli koottu sopivan kattavasti muttei överin liikaa erilaisia salaatteja, kasviksia, kaloja ja lihaa. Erityisesti mieleen jäi katkarapuherkku, kirkas perunasalaatti ja patee. Tarjolla oli myös hedelmiä, croissanttia, pieniä karjalanpiirakoita, juustoja, hedelmiä ja pieniä leivoksia. Maut olivat kautta linjan hyviä. 

Vaikka paikka oli täynnä isojakin seurueita, tunnelma pysyi rauhallisena ja tunkeilemattomana. Buffetpöytä pidettiin koko ajan siistinä ja tarjoilu pelasi muutenkin hienosti. DJ soitti taustalla levyjä kun juttelimme muksujen kanssa  niitä näitä leppoisasti maistellen lautasiltamme suolaista ja makeaa.
Pidin hurjasti siitä, että kahvikannun sai pöytään ja siitä että kuohuviinitarvetta tultiin tiedustelemaan heti.

Munamenusta sai lisämaksusta tilata vaikkapa soijamarinoitua munaa tai uppomunaa parmankinkulla. Minä tilasin savuhärkä-parmesan-punasipuli-munakkaan. Tarjoilija kertoi ystävällisesti että täytteet ovat vaihtoehtoja toisilleen, mutta minä tietysti toivoin ne kaikki samaan. Hyvin passasi maut!
"Äiti kirjoita sinne blogiin että smoothiet oli maukkaita. Muutenkin ruuat oli hyviä. Ja kirjoita että me tykättiin tästä tosi tosi paljon. Sisustus oli kaunis ja värikäs. Pannukakut oli hyviä ja mehua sai iPadista painamalla. Oli kiva että oli karkkeja kun yleensä brunssilla ei ole."

 
Tornin brunssi katetaan lauantaisin klo 12-15. Aikuisilta brunssi maksaa 32 euroa, S-etukortilla 28 euroa. Alle 4-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi, kun 5-8-vuotiailta velotetaan 14 euroa. Munamenun ruuista veloitetaan erikseen 2-5 euroa. 

Aikuisten hinnan ottaminen sanotaan nyt vaikka 8-12-vuotiaalta kuulostaa minusta aika paljolta. Muuta moitittavaa en brunssista keksi. Voisin hyvinkin mennä uudestaan nautiskelemaan Tornin brunssin. 

Myös 52 weeks of deliciousness-blogin väki on käynyt tänä keväänä Tornin brunssilla. Heidän arvionsa voit lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin