tiistai 21. lokakuuta 2008

Juustoinen kinkkupasta

Niin, mistäpä muualta Pastapää ammentaa perheelle ruokaideoita kuin Ruokatorstaista? Tämä helppo ohje löytyy sivulta 33, joskin muutamaa kohtaa on "paranneltu".
Aurinkokuivattu tomaatti ja sinihomejuusto sopivat hienosti yhteen. Chiliä olisin laittanut enemmänkin mutta lasten takia tein todella miedon kastikkeen. Tällaiseen kastikkeeseen ei kyllä kannatakaan laittaa liikaa chiliä etteivät hienot maut peity sen alle.

n. 100 g palvikylkeä
10-15 aurinkokuivattua tomaattia
oliiviöljyä
1 sipuli
pieni pala chiliä
1,5 dl vettä
puolikas lihaliemikuutio (tai vähemmän)
1 dl ruokakermaa
sinihomejuustoa
pastaa

Silppua liha, sipuli, tomaatit ja chili. Laita pastavesi kiehumaan ja keitä pasta samalla kun teet kastikkeen, sillä kastikkeen teko kestää noin 10 minuuttia. Kuullota ensin sipulia öljyssä, lisää kinkku, tomaatit ja chili. Paista pari minuuttia. Lisää vesi ja lihaliemikuution pala. keitä kunnes neste on lähes kokonaan haihtunut. Lisää kerma, hiukan sinihomejuustoa ja kuumenna ja tarkista maku. Annostele pasta lautasille ja kaada kastiketta päälle. Murenna vielä sinihomejuustoa annokseen.
Nam, herkullista ja helppoa. Ensi kerralla teen tuorepastan kanssa niin fiilis on ihan toinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin