Pastapään isä avovaimonsa kanssa saapui meille vierailulle eräänä sateisena päivänä. Toivotimme tutut vieraat tervetulleiksi aurinkoisilla bellineillä. Toivoimme drinkin lievittävän hiukan tuhruisen kelin muodostamaa tylsää alkua tässä upean lumoavassa ”kelluvassa kaupungissa”. Tuliaisiksi he toivat mm. lasten huippuherkkua maksalaatikkoa – oi nam! Aikuisia ilahdutti paitsi vieraiden seura, myös lapsenvahtipalvelut.
Nälkäiset lentomatkalaiset ravittiin seuraavanlaisella menulla suomalaisittain tarjottuna eli risotto ja liha samalta lautaselta.
Nälkäiset lentomatkalaiset ravittiin seuraavanlaisella menulla suomalaisittain tarjottuna eli risotto ja liha samalta lautaselta.
Alkuun
Pääruuaksi
Jälkiruuaksi
Ruuansulatukseen
grappaa
Oh. Saltimbocca on niin hyvää kyllä.
VastaaPoistaNyt on simpukat siiderissä esillä. Huomaa lapsen ruokailuopastus! ;) Vähänkö oli innoissaan kun pääsi osallistumaan blogiin!
Ihanat tarjoilut! Salaatti näyttää ihan huippuhyvälle.
VastaaPoistaVarmaankin oli vieraat tyytyväisiä tuohon menuun....
VastaaPoistaNelle: oi! tulenkin heti kurkkimaan!
VastaaPoistaS I: thänks
Yaelian: olivat kyllä :). tavallamme hekin innostuivat vasikanlihasta. kiittelivät myös alkusalaatin ulkonäköä. kiva kun panostaa vähän vieraiden tuloon niin saa nautiskella itsekin ;)
Hei vaan ja terveisiä sinne ihanaan Venetsiaan, asuimme siellä hetken 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa...Castello tai jotain??..muistankohan ihan oikein.
VastaaPoistatv.nonna
Nonna: kiitos terveisistä!muistatpa hyvinkin. Castellossa mekin nyt majailemme.
VastaaPoistatäällä vietetään nyt karnevaaleja - aika hauskaa aikaa!
Nyt ihan uteliaisuudesta kysyn, kun huomasin jostain vanhasta ohjeestasi.. Kylmäsavustettu kalkkuna, mistä sellaista saa? Ikinä kaupan hyllyssä nähnyt tai missään. Vai tarkoitettiinko ohjeessa ihan palvikalkkunaa tms?
VastaaPoistaJa ah, tarkoitin siis tietysti ILMAKUIVATTUA kalkkunaa. Näin sitä menee sekaisin.
VastaaPoistaAnonyymi: tarkoitat varmana tuota meidän tapas-postausta, jossa ilmakuivattua kalkkunaa käytettiin: http://sillasipuli.blogspot.com/2008/06/tytetyt-kirsikkatomaatit.html
VastaaPoistaMe löydettiin ilmakuivattua kalkkunaa viime kesänä Espoon Tapiolan Stockmannilta vakuumipakkauksesta.
Jopas, kiitos kaunis. Eiköhän sitä löydy keskustastakin. Pitää käydä kysymässä, sopisi hienosti viikonlopun kinkereihin patongin päälle aseteltuna. :)
VastaaPoista