lauantai 17. marraskuuta 2012

Herkullista kaffettelua vieraiden ihmisten takapihoilla

Ravintolapäivä meidänkin osalta on nyt (VASTA!) korkattu vierailijan ominaisuudessa. Viime kerrallahan meillä oli oma kahvilamme ja pidimme hommasta kovasti. Olemme puntaroineet jo ideaa seuraavaan päivään, mutta tähän hetkeen emme pistäneet mitään pystyyn.

Nummelaan oli tänään perustettu kaksi kahvilaa. Piipahdimme tietysti molemmissa. 

Ensimmäisenä takapihansa vieraille avasi Cafe Kulma Hopeasepäntiellä. Tarjolla oli niin suolaista kuin makeaakin. Lapsemme ihastuivat heti vaaleanpunakuorrutteisiin muumi-muffinsseihin, jota kommentoivatkin herkullisiksi "kun täällä on suklaan palojakin". Suklaakakku oli Jukan mielestä herkullinen suolapähkinöineen. Peukalonpäänkokoiset macaronsintapaiset olivat myös ihania, samoin mehevä porkkanakakku-cupcake. Miellyttävää tunnelmaa kahvilaan loi maltillisella volyymillä soiva musiikki. Tämä kahvila on auki klo 14:ään asti. 

Toinen visiteeraamamme paikka, Terassikalvila Gakkula, sijaitsee Lankilassa Pietiläntie 16 E.ssä. Lasitetulla takapihalla, sateenropinalta suojassa, on kattaus suolaisia ja makeita leivonnaisia. Suosittelemme lämpimästi ruiskuoreen tehtyä punajuuripiirakkaa ja suklaapaloja. Gakkulan itsetehty puolukkaglögi oli ihan huippua! Tämä paikka menee kiinni klo 15, joten vielä ehtii!

4 kommenttia:

 1. Kylläpäs on ihanan näköisiä herkkuja! Tekis mieli alkaa leipomaan nyt illaksi jotain hyvää :-)

  VastaaPoista
 2. Eiköstä vaan olekin! Musta toi muumimuffinssien koristelu oli nerokkaan yksinkertainen ja lasten mieleen.

  VastaaPoista
 3. Puolukkaglögi kuulostaa taivaalliselta! Täytyy pistää idea korvan taakse...

  VastaaPoista
 4. Se oli ihan uskomattoman hyvää. Kyselin reseptinkin perään, mutta ei taida tippua. En minäkään silti kaikkia ässiäni vältämättä paljastaisi. Jos puolukkaglögiä tarjoillaan taas helmikuussa samassa osoitteessa, käyn varmasti.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin