lauantai 24. marraskuuta 2012

Resepti piirroksena

"Äiti saanko mä tehdä huomenna jälkiruuan?"
"Totta kai."
"Mä ihan vaan nopeesti teen kauppalistan ja suunnitelman ennen kuin meen nukkumaan."

 Tänään tokaluokkalinen sitten puuhasi kokoon meille hienon jäätelöannoksen.
Kokkailun myötä reseptiä vähän tarkennettiin. Sukulaku ei taipunut oikein raastamiseen, joten poitsu päätti paloitella lakupötkön veitsellä. 
Sukulakupalat sopivat hyvin yhteen mansikkajäätelön kanssa ja toivat annokseen mukavaa tekstuuria nompparellien kanssa. Henkilökohtaisesti pidin hurjasti vohvelia ympäröineestä kinuskista johon oli lisätty myös nompparelleja. Poika kommentoi itse, ettei ollut ajatellut yhtään makua vaan pelkästään ulkonököä. 
Ikäänkuin "sivutuotteena" syntyi lisäksi tämä jälkiruoka, jossa Eiffeltornin muotoinen joulupipari on kontit ojossa sukeltanut jäätelön ja kinuskikastikkeen sekaan. Jälkiruuan nimi on kuulemma "Pupun korvat". Piparipalat jätskin seassa olivat oikein hieno sekä maultaan että suutuntumaltaan. 

"Nää on kyllä hurjan hyviä" tuumasi poitsu suu hymyssä. 

7 kommenttia:


  1. Ai että mikä poitsu!Uskomaton sunnitelma, oon aivan sanaton. ja mikä luovuus nähdä eiffelissä pupun korvat, vaikka torni onkin just lähimuistiin katsastettu. Superterkut tokaluokkalaiselle!

    VastaaPoista
  2. Ihana nuorimies! Kyllä näkee että on kulinaarista lahjakkuutta;D

    VastaaPoista
  3. Nanna kerrotaan! Ja välitetään myös kannustavat sanasi!

    Yaelian: ON!

    VastaaPoista
  4. Musta tuo raastamista kuvaava nuoli on ihan paras!

    VastaaPoista
  5. Tuleva ruokakirjailija :) Tuolla idealla olisi myyntimenestys!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin