tiistai 20. marraskuuta 2012

Lennä sisään

Fly Inn Helsinki-Vantaan lentokentällä yllätti meidät positiivisesti ennen Pariisin matkaamme. Meillä on harvoin aikaa ruokailla kentällä ennen reissuun lähtöä, mutta nyt lähdimme kohti Ranskaa suoraan töistä ja päiväkodista, joten nälkäkiukku vaani jo nurkan takana. Muistin tutkailleeni nykyään turvatarkastuksen jälkeisellä puolella majaansa pitävän ravintolan ruokalistaa aikaisemmin mielenkiinnolla ja sinne siis suuntasimme. 

Onneksi, sillä saimme koko perhe vatsat täyteen maukkaalla tavalla. Punajuuririsotto oli kaunis, kypsyysasteeltaan mainio ja maultaan hyvä. Vaikken ole kummemmin pehmeiden vuohenjuustojen saatikka valkohomejuustojen ystävä, Kolatun Verneristä pidän kyllä. Nyt sen tekstuuri oli saatu hienoksi paistamalla juuston reunoille rapsakka pinta. Suositusviinikin maistui, joskin 11 euroa 12:sta centtilitrasta tuntuu aika paljolta. 
Lapset natustivat hamppia ja ranskalaisia ja Jukka luomunautahamppariannoksestaan. Kaikki oikein mallikkaita suorituksia. 

Vartin sisällä tarjoiltava pikamenu on hyvä idea lentokenttäilijöille. Kotimaisen kaviaarin hintaa emme tohtineet edes tiedustella. Kotimaisia raaka-aineita löytyi listalta mukavasti, esimerkiksi Peltolan Blue-sinihomejuustoa, muikunmätiä, puikulaperunaa ja kotimaista siikaa. 
Ravintolasta on lapsia(kin) ilahduttava näkymä platalle.

Menemme toistekin jos aika sen sallii!

10 kommenttia:

 1. Olen käynyt monesti Fly Innin etupäässä salaatlla, erinomainen sekin. Peräpäähän tutustumiseen ei ole vielä aikataulu antanut myöten. Tykkään Fly Innin rauhallisuudesta, kiva paeta lentokenttäkäytävien hulihulinaa.

  VastaaPoista
 2. Suoraan päiväkodista Pariisiin. Kuulostaa aika kivalta :)

  Kerran olen tuolla myös syönyt ja musta se on lentokenttäravintoloiden kategoriassa aika kärjessä.

  VastaaPoista
 3. Hannele hyvä tietää jos ei ihan ravintolointi fiilaroi. Totta, rauhallisuus on ihan kumma juttu kun alapuolella kuhisee.

  CJ: Joskus niinkin :). Kentällä tulee harvoin syötyä, mutta nyt oli "pakko". Mikä muu paikka olisi hyvä? Harva edes on herättänyt kiinnostusta ja kahvilat tuntuu tosi kalliilta laatuun nähden.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Meille on juhlaa jo, kun päästään päiväkodin jälkeen välillä kauppaan tai Ikeaan...

  Kovin helposti hyviä lentokenttäravintoloita ei kyllä tule mieleen. Köpiksessä on muistaakseni aika kiva hampurilaispaikka. Ja Schipholillssa Burger King ;)

  VastaaPoista
 6. Köpiksen kentältä on kyllä löydetty mekin yllättävän kiva paikka http://sillasipuli.blogspot.fi/2011/07/tanskan-turnee-osa-4-ribe-kentalla.html

  VastaaPoista
 7. Voin Jaakko kokemuksesta sanoa että parin vuoden päästä jo helpottaa!

  VastaaPoista
 8. Ei kun käsitit, Merituuli, väärin! Sehän on just helppoa mennä päiväkodin jälkeen Ikeaan. Eikä vaivalloisesti tarvitse vielä lähteä Pariisiin ;)

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköinen tuo punajuuririsottoannos. Ainekset ovat täysin minun mieleeni.:)

  VastaaPoista
 10. Ei muuta kuin kotonakin tekemään! Punajuuret oli maustettu timjamilla.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin