Ohje on Jamsilta Jokapäiväistä leipää-blogista. Eipä ollut tullutkaan aiemmin mieleen leivittää polentasuurimoilla.
jättikatkaravun pyrstöjä
vehnäjauhoja
kananmunaa rakenne rikottuna (haarukalla)
polentasuurimoita (mausta makusi mukaan, meillä vain suolaa)
voita paistamiseen
Laita jauhot, muna ja polentasuurimot vaikkapa omille lautasilleen. Pyöräytä pyrstöt ensin vehnäjauhossa, sitten rikotussa kananmunassa ja sen jälkeen maustetussa polentassa. Paista nopeasti kuumalla pannulla oikeassa voissa. Eivät oikeasti tarvitse kuin muutaman minuutin.
Me herkuttelimme pyrstöillä sellaisenaan, mutta joku majoneesikin voisi olla mukavaa kyytipojaksi.
Kuvalle hattua :D Ja reseptille myös toki.
VastaaPoistaKuulostaa nopealta herkulta.
VastaaPoistakiitos polkkis! samaa mieltä olen reseptistä, kiitokset jamsille!
VastaaPoistaarleena: no sitä tämä kyllä on!