keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Polentakatkaravunpyrstöt

Rapsakan herkulliset katkaravunpyrstöt vaikka alkupalaksi tai pieneen herkutteluun. Nopeaa ja tosi maukasta - nam!

Ohje on Jamsilta Jokapäiväistä leipää-blogista. Eipä ollut tullutkaan aiemmin mieleen leivittää polentasuurimoilla.

jättikatkaravun pyrstöjä
vehnäjauhoja
kananmunaa rakenne rikottuna (haarukalla)
polentasuurimoita (mausta makusi mukaan, meillä vain suolaa)
voita paistamiseen

Laita jauhot, muna ja polentasuurimot vaikkapa omille lautasilleen. Pyöräytä pyrstöt ensin vehnäjauhossa, sitten rikotussa kananmunassa ja sen jälkeen maustetussa polentassa. Paista nopeasti kuumalla pannulla oikeassa voissa. Eivät oikeasti tarvitse kuin muutaman minuutin.

Me herkuttelimme pyrstöillä sellaisenaan, mutta joku majoneesikin voisi olla mukavaa kyytipojaksi.

3 kommenttia:

  1. Kuvalle hattua :D Ja reseptille myös toki.

    VastaaPoista
  2. kiitos polkkis! samaa mieltä olen reseptistä, kiitokset jamsille!

    arleena: no sitä tämä kyllä on!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin