keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Hae kirves, meille tulee vieraita!

Kun limousinehäränhännät tulevat yllätykseksenne kokonaisina, on ne ennen pataan panoa saatava jotenkin pienempiin osiin. Onneksi naapurissa asuu metsästyshenkistä porukkaa retkikirveineen. Heille käy siis tie pimpottamaan lauantai illalla: "Anteeksi että häiritään..." aloitan saunapyyhe päällä oviaukkoon ilmestyneelle isännälle jatkaen:" ...mutta meille on tulossa huomenna vieraita ja tarvitsisimme lainaksi kirveen." Isäntä antaa kirveen toivottaen mukavaa iltaa.

Näin meillä maalla!
Hännät saatiin paloiksi Jukan toimesta ja vielä oikein maistuvan tahmaisiksikin.

5 kommenttia:

 1. Kyllä maalla on mukavaa! Kuvan Fiskars on muuten sen verran kiiltävä, että naapurinne ei taida kovin usein tehdä ruokaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas aamun piristyksestä =D

  Häränhännät olivaat yksi isäni bravuureja, kun olin pieni (tai ehkä hän laittaa niitä vieläkin, ei vain mulle ole tarjoillut aikoihin). Silloin ne olivat kyllä melkoista inhokkiruokaani, jota kohteliaasti vain näykkäilin... pitäisi varmaan koittaa näin aikuisiällä uudelleen, kunhan saisi varmasti hyvin valmistettuja. Itseäni en taida saada ihan lähiaikoina valmistuspuuhiin motivoitua...

  VastaaPoista
 3. CJ: on on :)!

  kyllä tuolla kirveellä ainakin jänistä on paloiteltu (muistaakseni), mutta en tosiaan tiedä miten paljon he kirveskokkailevat. Työkaveri sanoi sirkkelöivänsä suurimmat lampaanpalat :D.

  emma: Olisikin mielenkiintoista saada isäsi häränhäntäresepti! vink vink :).

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin