lauantai 5. kesäkuuta 2010

Puuhamaagrillausta

Puuhamaa on siitä mukava "huvipuisto", että sinne saa ihan luvan kanssa ottaa omat eväät. Omien aterioiden nauttimiseen on varattu erillisiä katoksia ja pöytiä ympäri peuhupaikkaa. Grillit on sijoitettu järven rantaan ja puitakin löytyy firman puolesta.

Tänäkin vuonna meidän perheemme satsasi eväissä rehtiin grillimakkaraan, maissiin ja salaatteihin. Makkaraa edusti Limousinen lihasta tehty sellainen. Jälkkäriksi herkuttelimme pakkasesta lähtiessä napattuja aleksanterinleivoksia.

Paitsi lounastelua, päivä sisälsi tyttäremme sanoin "häpy-hintin" (labyrintin), trampoliinilla pomppimista, joutsenen selässä lipumista, jos jonkinmoista polkemista, kiikkumista, kiipeilyä ja hihkumista. Liukumäet eivät vain liukuneet silikonin puutteessa.

Ihana päivä, tänäkin vuonna!

3 kommenttia:

 1. "Häpy-hintti" ;)

  Esikoisemme hoki jokin aika sitten kaupassa kovaan ääneen jokaiselle vastaantulijalle "vilkuttaa, vilkuttaa!". Valitettavasti hän vaan ääntää sekä L että K-kirjaimet teenä...

  Täytyy pitää Puuhamaa mielessä tulevaisuutta ajatellen. Joskus kun noihin paikkoihin on kai pakko mennä.

  VastaaPoista
 2. Hei ja terveisiä punaisesta keittiöstä! Pitkän tauon jälkeen palasimme taas bloggaamaan, ja tekstiä tulee toivon mukaan liki päivittäin. :) Meillä on hihassa monta hyvää reseptiä ja kuviakin on! Valitettavasti bloginpito väljähtyi vähähiilihydraattisen ruokavaliomme takia, mutta parhaamme yritetään tästä lähtien. :) Toivottavasti ette ole kadonneet minnekään!

  VastaaPoista
 3. Chez Jasu: nuo on kyllä ihan kuningastilanteita! siinä sitten on valittava jääkö selittelemään kaikille vai jatkaako vain pokerina eteenpäin :D.

  Puuhamaa on kyllä suositeltava paikka! Yhdellä sisäänpääsymaksulla saa kaiken, vesipeuhutkin. Nyt avajaispäivänä kaikki oli hiukan vaiheessa, mutta porukkaa taas oli (valmistujaisjuhlien vuoksi?) tosi vähän eikä mihinkään tarvinnut jonottaa.

  Dea: no moikka moi pitkästä aikaa. eipä täältä mihinkään ole hävitty. olisko ollut juuri viime viikolla kun kävin kurkistelemassa eikö teidän keittiössä tosiaan ole tapahtunut mitään.

  toimiko vähähiilihydraattisuus teillä? ja miten toivoitte sen vaikuttavan? ja saako udella vielä että miten se väljähdytti intoa?

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin