maanantai 28. huhtikuuta 2008

Silakkapihvit uunissa


Simppeliä, käryvapaata ja silti yllättävän rapsakkaa silakkaruokaa. Maistuvaa muussin kanssa, kuinkas muuten!

Silakkapihvit teet kädenkäänteessä näin:
Laita korppu- tai ruisjauhoja lautaselle. Ripottele sekaan myös suolaa. Kääntele valmiita silakkafileitä molemmilta puolilta jauhossa ja aseta sitten leivinpaperille pellin päälle. Jos haluat täytettyjä pihvejä, laita luonnollisestikin täyte fileen päälle ja aseta "kanneksi" toinen jauhotettu silakkafile. Vuole joka fileen päälle pieni nokare voita.

Paista uunissa 250 asteessa viitisen minuuttia. Käännä pihvit ja paista vielä toiset 5 minuuttia.

Tällä kertaa kokeilimme täytteinä fetaa ja vuohenjuustoa. Ensimmäisen maku ei silakalta päässyt oikein läpi, toinen oli kuulemma hyvää. Henkilökohtaisesti en vuohenjuustosta perusta, joten en sitä myöskään maistanut.

1 kommentti:

Jams kirjoitti...

No mutta, uunissahan nämäkin tulisivat kätevästi, ei tule tilanpuutettakaan kun mahtuu monta monituista kerrallaan. Hyvässä lykyssä koko satsi..

Blog Widget by LinkWithin