torstai 24. huhtikuuta 2008

Laivaleivät


Tällaiset leivät askarreltiin tänään lasten kanssa. Purjeet on tehty siis kinkuista tai juustoista. Vedenpärskeinä leipäveneen alla on salaattia, koristeina porkkanaa, paprikaa, viinirypäleitä ja kirsikkatomattia. Rantakallion virkaa toimittaa Domino-keksi.

Lasten kommentteja omista tekeleistään:
"Kylläpä näyttää heekulliselta!"
" Ompa hienoja!"

Mitä tästä opimme? Tarvitset vain coctailtikun jotta saat ruokailuun lisäpotkua :)

3 kommenttia:

 1. Onpas hauska idea! :) Mun mielestä on ihan turhaa väittää ettei ruoalla saisi leikkiä - tällaisten juttujen myötä lapset juuri oppivat arvostamaan ruokaa esteettisenäkin elämyksenä! Toivottavasti, jos joskus saan lapsia, osaan ottaa heidät yhtä hienosti keittiöjuttuihin mukaan kuin teillä :)

  VastaaPoista
 2. idean purjeesta olen nähnyt monessa paikkaa, joten ei ollut oma, mutta en oikein osannut kohdentaakaan ideansaantipaikkaa.

  Kiitos kovasti kommentista lasten mukaan ottamisesta. Yritämme kasvattaa heistä kovia kokkaajia, niin parin vuoden päästä saadaan nauttia esimerkiksi valmiista aamiaisista :D Pastapää on kymmenen vanhasta tehnyt "kesätöikseen" yrittäjäisälleen lounaan, ja oppinut sekä innostunut ruuanlaitosta näin.

  VastaaPoista
 3. Toisaalla kisataan juuston pyörittämisestä mäkeä alas, eli ei kukaan voi väittää etteikö valitsemallanne tavalla saisi ruoalla leikkiä. Hienoja ja varmasti heekullisia laivoja!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin