lauantai 5. huhtikuuta 2008

Prinsessan 1-vuotis synttäritPrinsessamme 1-vuotisjuhlia juhlittiin kotonamme sunnuntaina. Lauantai menikin sitten pitkälti keittiössä, mutta onneksi tulostakin syntyi. Muutama mokakin sattui, muttei onneksi mitään katastrofaalista...
Kutsu näytti tältä

Suloiset pienet ruusupyykkipojat ovat Tiimarista, silkkinauha löytyi omista varastoista. Valokuva ja teksti printattiin.


Tarjoilun ja koristelun "punaisena lankana" oli minikokoisuus ja vaaleanpunaisuus (vielä kun äiti saa päättää...)

Tarjolla kaffeepöydässämme oli:
(ohjeet omina postauksinaan)


Koristeluna oli viini- ja snapsilaseista koottu "maljakkokokoelma". Veden joukkoon tipautimme muutamia punaisia elintarvikeväritippoja, jolloin se värjäytyi vaaleanpunaiseksi. Sitten leikkasin tulilatvasta pelkkiä kukkia veden pinnalle kellumaan.

Lasten pöytään mieheni teki seuraavanlaisen pyörivän tarjoittimen: Ikean puiseen, pyörivään alustaan sidottiin kiinni vaaleanpunainen, muovinen lokerokulho. Pöydän ympärillä lapset sitten pyörittivät itse kulhoa saadakseen mieluisia herkkupaloja.Ohjelmana meillä oli tietokilpailu. Kysymykset olivat -tietysti- koottu sankarin elämän varrelta. Tyyliin: Mikä ruoka tytölle maistuu? a) risotto b) moussaka c) maksalaatikko (vastaus oli muuten kaikki nämä)


Tarjoilimme aluksi suolaiset ja sen jälkeen ikäänkuin uutena kattauksena makeat, sillä esillepanotilamme ovat hyvin rajalliset.Juhlat onnistuivat mielestämme oikein hyvin! Kiitos vieraille hienoista lahjoista, mutta etenkin siitä että pääsitte juhlimaan kanssamme prinsessamme ensimmäistä syntymäpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin