perjantai 30. toukokuuta 2008

Aurajuustokinkkupastaa


Opiskeluaikoina ultimateherkkua oli upottaa pasta aurajuusto-kinkku-ruokakerma-sipulisekoitukseen. Nyt tyylimme on hiukan muuttunut eikä kastike enää ole pääosassa, vaan antamassa vain makua pastan seuralaisena. Aurajuusto (tai mikä vaan sinihomejuusto) se vaan osaa antaa hienon säväyksen pastalle. Tällä kertaa sovellettiin aurajuusto-kinkkukastikkeesta lapsille sipuliton vaihtoehto seuraavista aineista:
pala kinkkua
aurajuustoa
kermaa
pastaa
mustapippuria

Laita pastaa kiehumaan. Samaan aikaan valmista kastike. Paloittele kinkku kuutioiksi ja paista kattilassa tai paistinpannussa (Suosittelemme myös sipulia tähän väliin). Kaada sekaan kermaa maun mukaan. Kun kerma ja kinkku seos on hiukan lämmennyt, muserra aurajuusto sekaan. Lämmitä kunnes aurajuusto on sulanut kastikkeeseen ja mausta mustapippurilla. Sekoita kastike pastaan ja tarjoile. Todella nopeata toimintaa ja oivallista mättöä!

2 kommenttia:

  1. Terve. Tulin kurkimaan sun blogiin. Tassapa ruoka jonka minakin osaisin varmasti valmistaa. Muuten en voi kuin kadehtia niita joilla on taito valmistella herkkuja. Lueskelen nama lapi ja jaan seurailemaan tulevaa ;)

    VastaaPoista
  2. tämä ruoka on juu tosi helppo, mutta hirmuisen herkullista! tervetuloa vaan uudestaan, mekin käymme tattusti katsomassa upeita kuviasi!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin