tiistai 13. toukokuuta 2008

Salamahaaste lyö kauas!


Soppakellarista meille saapunut salamahaaste tuli suoritettua vaniljaisissa merkeissä. Iso kiitos mielenkiintoisesta, hauskasta ja innostavasta haasteesta! Tuskin muuten olisi tullut kokeiltua laittaa vaniljaa pastakastikkeeseen...;)

Nyt haaste lähtee eteenpäin kauas, joskin täällä netissä kaikki tietysti on lähellä :)
Kulttuureja sekoitellen blogin pitäjä Susa saa meiltä tehtäväkseen keksiä uutta käyttöä joskus johonkin ostamallemme TRYFFELIÖLJYLLE. Olemme käyttäneet sitä täällä blogissakin parsakaalikeittoon, mutta muuten emme oikein osaa kyseistä lientä hyödyntää. Joten...

Haaste:

Haastaja: Sillä Sipulin Hyppysellinen ja Pastapää
Haastettu: Kulttuureja sekoitellen/Susa
Haasteen aihe: Tryffeliöljy ja Norah Jones
Deadline:keskiviikko 21.5.2008
Valmista ateria tai ateriakokonaisuus, jossa tärkeässä roolissa on tryffeliöljy. Ruoka saa olla makea tai suolainen, voit itse valita. Ruokaa tehdessä ja / tai syödessä pitää olla sellainen fiilis, että Norah Jonesin musiikki sopii taustalle soimaan (muukin kuin antamamme linkin biisi).

Ilmoita kun olet saanut haasteruuan tehtyä ja postattua. Haastajana sitoudumme kokeilemaan reseptiä ja arvioimaan lopputulosta julkisesti. Reseptiin saat vapaasti poimia aineksia ja ideoita muualta, mutta laina-ajatuksista tulee raportoida hyvän tavan mukaisesti. Täysin omiaankin saapi laittaa. Outokin saa olla. Pääasia on pitää hauskaa!

Kun olet suoriutunut tehtävästä, teillä on oikeus ja kunnia laittaa Salamahaaste eteenpäin haluamallenne blogikokille. Ennen haastamista on kohteliasta tarkistaa, että bloggaajalla on aikaa toteuttaa haaste viikon sisällä.Tarkoitus on, että valikoit omaan haasteeseen sellaiset ruoka-aineet, joista todella haluat jonkinlaisen purtavan tai jota haluaisit oppia käyttämään. Sinun tulee perehtyä haastamaasi blogiin riittävästi, jotta et valikoi lihaa kasvissyöjälle tai viljaa keliaakikolle. Jos raaka-aineet ovat kuitenkin sopimattomia haastetulle, tuotteet voi vaihtaa.

Haasteen ei tarvitse toteutua armottomasti vuoden jokaisena viikkona välittömästi edellisen haasteen perään, vaan välissä voi olla ainakin päiviä. Lisäksi esimerkiksi kesällä haastepallo voi pysähtyä pidemmäksikin aikaa, toivottavasti ei kuitenkaan kokonaan.
Osallistujana sinulta edellytetään korkeaa moraalia ja eettistä toimintaa.

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta!
  Nyt vaan opiskelemaan TRYFFELIOLJYSTA (kaak!)! En ole sita koskaan kayttanyt =)

  VastaaPoista
 2. sehän tässä hienoa onkin että tutustumme öljyyn kumpikin ;), vaikka meillä se on majaillut kaapissa jo jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 3. Meillä sitä lymyilee myös kaapissa. Vaan hieman on hiljaista ollut sen käyttörintamalla. Eli innolla odotellaan täälläkin! :)

  VastaaPoista
 4. hienon sienen olitte löytäneet, kävin kuikuilemassa keittiössänne. en ole itse koskaan nähnyt livenä, maistanutkin vain kerran.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin