tiistai 6. toukokuuta 2008

Perunasalaatti ja ryynimakkara

Tämä perunasalaatti kuuluu sarjaan "Nopeaa kesäruokaa arki-iltaan". Kaapissa oli valmiina keitettyjä perunoita, pari-kolme lehti/varsisellerin vartta ja omassa maassa kasvaa jo komea mätäs ruohosipulia. Ainekset palasiksi ja sekoitus kulhossa. Tähän kun vielä lisätään loraus oliiviöljyä ja hiukan suolaa, niin saadaan hyvä lisäke.
Tällä välin grillissä on paistunut kyytipojaksi makkaraa. Pastapää on muuten siitä erikoinen tyyppi, että hänen herkkuihin lukeutuu ryynimakkara. Se eines varmasti jakaa kansaa? Ainakin meidän perheessä saan aina yksin nauttia koko paketin :)

2 kommenttia:

  1. Juu-u, kyllä tuo ryynäri jakaa kansaa kovasti. Täytyy myöntää, että en minä(kään) ole löytänyt sen lumoa vielä... Vaatisi varmaan pientä opettelua. :) Meillä ei tosin Miespuolinenkaan ole tuotteesta kovin innostunut, joten eihän siinä mitään.

    Taitaa olla samaa kategoriaa kuin hapankaali?

    VastaaPoista
  2. Minun kannalta hyvä että kansan syvät rivit eivät ole löytäneet ryynäriä. Tuntuu jäävän lähikauppiaalle lähes kaikki paketit mitä hankkii, joten minä saan tätä herkkua usein 50% tarjouksesta! Eipä sitä silti tule ostettua kuin muutaman kerran vuodessa. Juu, hapankaali ei kuulu minunkaan herkkuihin. Silti Saksassa asuessamme tuli näitä kaali"herkkuja" kokeiltua ja jotkut oli ihan ok. Yleensä tuhdin makkaran kanssa ne menetteli.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin